Hotel de ZERO STELE, în Elveția. Nu are ziduri și dormi sub cerul liber. Si se vinde ca pâinea caldă

0

Din ciclul mare e grădina lui Dumnezeu, astăzi vă prezentăm un hotel special. Este idea a doi artiști conceptuali, Frank şi Patrik Riklin,  și îl găsiți în Elveția. Și se cheamă chiar așa Null Stern – un fel de “La Zero Stele”.

Hotelul nostru este o operă de artă, evident. Are ZERO STELE. Deși, dacă luăm în calcul că nu are ziduri și acoperiș, și că stăm sub cerul liber, avem la dispoziție stelele de pe cer. Toate.

Doi artişti conceptuali au pus în aplicare în Elveţia proiectul unui hotel de zero stele, cu o ”cameră” fără pereţi, având un singur pat sub cerul liber. Ideea este de a  denunţa contradicţiile lumii moderne.Cei doi fraţi gemeni, Frank şi Patrik Riklin au pus în aplicare conceptul hotelului lor, denumit Null Stren Hotel, informeaza Mediafax.

Null Stern Hotel este pozitionat 100km sud-est de Zurich, intr-o zona superb. Este situat la 1.700 de metri și este, evident, fully booked în cursul acestui an.

Are chiar si recenzii Google – 4,5/5.  Unii cienți se plâng că le e cam…rece

Hotel de ZERO STELE, în Elveția. Câteva răspunsuri!

Poate intrebati cat costă. O noapte cu stele este aici cotată la 295 CHF, adica aproximativ 300 de dolari. Apropo, rezervari se fac AICI.
bestvalue.eu

De banii ăștia primești parcare gratuită (la statia de tren din apropiere), welcome drinks și mic dejun la pat a doua zi, dintr-o coș de picnic. Cu toate acestea te va ajuta un valet.

Stiu ca aveti cateva intrebari. Nu, nu exista dus, dar, DA, exista o toaleta, situata la 100 de metri de “camera”. Ai voie cu mâncare în cameră, dar numai cumpărată de la barul hotelului.

Si NU, nu sti ce se intampla dacă plouă.

Share.