George Clooney a rămas fără băutură. Și-a vândut fabrica de tequila pe o sumă FABULOASĂ

0

Nu știu dacă știați, dar George Clooney este și un serios om de afaceri. Avea până mai ieri o fabric de tequila. Pe care a vândut-o la un preț FABULOS.

Actorul american George Clooney a vândut pentru un miliard de dolari compania producătoare de tequila Casamigos. Fabrica fusese fondată alături de doi prieteni de-ai săi.

Cumpărătorul este nimeni altul decât gigantul britanic al băuturilor Diageo, cel care are în portofoliu branduri celebre precum Johnnie Walker, Smirnoff și Guinness.Tot ei sunt cei care au declarat că suma inițială de vânzare a fost de 700 de milioane de dolari, la care se vor adăuga alte 300 de milioane de dolari în decurs de 10 ani, în funcție de performanța companiei.

“Dacă ne-ai fi întrebat acum patru ani dacă avem o companie de un miliard de dolari, eu nu cred că am fi spus ‘da'”, a precizat Clooney într-o declarație citată de mass-media din SUA, adăugând că valoarea din prezent a Casamigos reflectă “încrederea Diageo în compania noastră și încrederea noastră în Diageo”.

Clooney a fondat Casamigos, sau “casa prietenilor”, în 2013, alături de prietenul său Rande Gerber — soțul modelului Cindy Crawford și vecinul lui Clooney în Mexic, unde ambii dețin case de vacanță — și de omul de afaceri Mike Meldman.

De atunci Casamigos a devenit “brandul de tequila super-premium cu cea mai rapidă creștere din SUA”, potrivit companiei Diageo, informează Agerpres.
elefant.ro%20

Share.