Ken Follett revine cu al treilea volum al trilogiei Stâlpii pământului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autorul de romane istorice Ken Follett revine la Rao cu un nou volum, „Coloana de foc”, al treilea volum al trilogiei „Stâlpii pământului”. Lansarea volumului va avea loc in octombrie.

Continuarea trilogiei ecranizate Stâlpii pământului face furori în toată lumea chiar și înaintea apariției.

Nu numai povestea de dragoste shakespeariană dintre Ned Willard și Margery Fitzgerald, prinși într-un război al conflictelor religioase, este cea care face milioane de cititori să aștepte cu sufletul la gură volumul al treilea. Conspirațiile și planurile de înlăturare a reginei Elizabeth, detaliile de la curte, lupta principială între cei toleranți și adepți ai compromisului și tiranii care își impun ideile cu orice preț, chiar și cu prețul vieții altora, sunt doar câteva dintre subiectele acestui nou volum marca Ken Follett.Stâlpii Pământului este bestseller internaţional, cu vânzări-record. Romanul istoric semnat de Ken Follett a fost tradus în peste 30 de limbi, cumulând mai mult de 150 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume.

Pentru cititorii din întreaga lume, Ken Follett însuși face o primă descriere a viitorului roman, al treilea volum al trilogiei Stâlpii pământului.

Urmăriți episodele înregistrate de Ken Follett în locațiile în care se petrece acțiunea. Primul episod îl puteți găsi AICI

Share.

Reply with your Facebook account