TERIBIL. Michael Schumacher a ajuns la 45 kg și respiră tot artificial. Ultimele informații

0

Peste numai câteva zile, la 29 iunie, se vor împlini trei ani și jumătate de la teribilul accident al lui Michael Schumacher.

Informații sunt puține. Familia vrea să păstreze decența și să spună cât mai puține despre viața privată. Jurnaliștii vin cu informații, numai că acestea sunt greu de verificat.

Recent, publicația spaniolă Las 2 Orillas, citată de DigiSport, a publicat detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului star din Formula 1.

Michael Schumacher a ajuns la 45 kg

Ibericii au scris că germanul cântărește în prezent doar 45 kg și măsoară doar 1,60 metri (cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit). Tot ei au spus că Schumacher nu poate vorbi și respiră artificial doar datorită celor 15 specialiști care îl asistă zi și noapte.Soția pilotului speră în continuare într-un miracol și încearcă în fiecare zi să îl ducă în grădină cu ajutorul unui scaun cu rotile. ”Fiecare încercare e un eșec”, mai scriu spaniolii.

Vila familiei lui Michael Schumacher, localizată în Gland, în apropierea Lacului Geneva din Elveția, continuă să fie bine păzită, pentru a nu le permite jurnaliștilor sau a altor curioși să se apropie.

O altă publicație spaniolă scrie că tratamentul pilotului se ridică la suma de 100.000 de euro pe lună.

Informațiile despre sănătatea sa vin cu picătura. Clanul Schumacher a anunţat că recuperarea lui Michael Schumacher va continua acasă şi că a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor suferite, dar că mai este de parcurs un drum lung şi dificil.

CITEȘTE ȘI O ZI PENTRU ISTORIE Ayrton Senna, 23 de ani de la dispariție. “Să fii al doilea înseamnă să fii primul care pierde.”

Câteva informații despre sănătatea fostului pilot de Formula 1 au fost oferite indirect de avocatul familiei Schumacher, Felix Damm, în cadrul unui proces.

Familia lui Michael Schumacher a dat în judecată publicaţia germană Bunte, care a scris la finalul anului trecut că fostul sportiv ar fi făcut câţiva paşi cu ajutorul persoanelor care îl îngrijesc. Avocatul Felix Damm a precizat în cadrul procesului că fostul sportiv nu poate sta în picioare nici ajutat.
Publicația a fost amendată cu suma de 50.000 de euro.

epiesa.ro

Share.