Miliardarii ruși fac lucruri trăsnite. Cât costă Mariah Carey, Elton John sau Sting?

0

Acolo sus unde aerul este rarefiat un Guță sau un Copilul Minune, cu sau fără orchestra Dan Bursuc, nu sunt suficienți. Așa că mai nou miliardarii ruși invită să cânte la nunți sau petreceri niște neica-nimeni ca Mariah Carey, Elton John, Sting sau Jennifer Lopez.

Este vorba de nunși de multe milioane de dolari, așa că nu care cumva să vă prind că întrebați chelnerul cât costă tacâmul..Miliardarii ruși fac lucruri trăsniteEpisodul 1. Miliardarii ruși fac lucruri trăsnite. Se mărită Irina mea…

De Valery Kogan nu ați auzit. E mai bine. Iar dacă nici el nu vă știe, e chiar excelent. Tipul deține cu încă cineva aeroportul principal al Moscovei, Domodedovo, prin care trec anual 30 de milioane de pasageri. Prin 2013 și-a construit în Israel o vilă de 100 de milioane de dolari care arhitectural seamănă cu Casa Albă.

Ei bine omul ăsta, rusul, are și el o nepoată pe care o iubește ca pe okii din cap. Așa că atunci când Irina, în vârstă de 19 primăveri a lăcrimat și a clipit printre gene – „tatinka kaput kartela!” – el s-a grăbit să-i promită cea mai balshoi nuntă din împărăție.

Irinucăi îi plăcea tare de tot Mariah Carey, așa că…zis și făcut. Pentru suma de 2,5 milioane de dolari, fătuca al cărui nume rimează cu orașul unde s-a agățat harta în cui, a aterizat răz-va-tri la Londra.

Culmea este că diva, care este ea divă, nu a cântat decât O PIESĂ, scrie Cosmopolitan, „We Belong Together”.

Evident că Mariah nu a fost singura invitată a serii. Pentru modica sumă de 3 milioane de dolari, din meniu a mai făcut parte și Elton John și al său pian. Nu ne întrebați ce a cântat, la banii ăștia putea să fie și „Mână birjar”

Staaaați, că asta nu e tot. Nu a cântat ci doar a ținut un discurs de casă de piatră cvasinecunoscutul Antonio Banderas. Zoro, pe numele său de fată.

Și, pentru că nu ne lasă inima, venim în final și cu bârfă de la nuntă. Ei bine, rochia Irinei Kogan era atât de somptuoasă, încât a fost nevoie de 4 persoane pentru a o ajuta.

Nu, nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Aveși aici filmarea…
Episodul 2. Miliardarii ruși fac lucruri trăsnite. Nunta de un miliard de dolari

Ați citit bine. Un miliard de dolari se presupune că a costat nunta dintre Said Gutseriev și prafrumoasa Kadija Uzakov. Spre deosebire de prima, aceasta s-a consumat nu la Londra, ci undeva la țară. Mai precis la periferia Moscovei.

Piața Roșie fiind, probabil, închisă pentru defilare.

La mijloc se află miliardarul rus Mihai Gutseriev, despre care Forbes scrie că are o avere de circa 6,2 miliarde de dolari. Mai multe companii din domeniul energiei și petrolului, hoteluri în centrul Moscovei dar și investiții în piața media reprezintă investițiile unui miliardar rus despre care inițial s-a spus că este un oponent al lui Putin pentru ca ulterior să se dovedească exact contrariul.

Dar să revenim la nuntă. Ei bine, cu această ocazie antrenul a fost susținut tot de câteva nume mari în ale muzicii. Este vorba de Jennifer Lopez, Enrique Iglesias și Sting. Fiecare a ținut un recital consistent, iar Jennifer Lopez, se zice, a schimbat trei toalete. Neconfirmată este, din nou, prezența lui Elton John.

Sting impreuna cu mirele

Bârfe? Fotografiile publicate online după eveniment au prezentat, în special, un foc de artificii uriaş, un tort de nuntă cu nouă blaturi, înalt de doi metri, şi spectaculoasa rochie a miresei, creată de casa Elie Saab. Conform The Telegraph, rochița a fost doar vreo 26.000 de dolari și a cântărit vreo 13 kilograme. Din nou mireasa a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Evenimentul a avut loc anul trecut, prin mai. Și din nou filmul… V-am spus doar ca miliardarii ruși fac lucruri trăsnite…

Share.