Serena Williams, goală în Vanity Fair. Ce alte vedete însărcinate au pozat nud (GALERIE FOTO)

0

Însărcinată în luna a 6-a Serena Williams a pozat goală pentru revista Vanity Fair. Știți ce fel de gen de poză…Serena Williams, goală în Vanity Fair? De ce nu? Numai c[, evident, nu e prima…

Din profil, cu burtica la vedere – la asta ne referim. O fotografie devenită deja standard. Semn că nu se poate altfel, sau că fotografii nu prea au imaginație când e vorba de femei gravide. Sau că subiectul însuși, când a acceptat, a spus: „Vreau ca aia!”. Aia fiind probabil Demi Moore sau o altă vedetă care a pozat în ipostază asemănătoare…Serena Williams, goală în Vanity Fair

Aflată așadar în luna a şasea de sarcină, fostul număr 1 mondial a acceptat să pozeze nud pentru revista Vanity Fair. Numărul cu Serena Williams urmează să apară în luna august.

Serena este logodită cu omul de afaceri Alexis Ohanian şi cei doi vor deveni părinţi în luna septembrie. Serena şi Alexis s-au cunoscut după turneul de la Roma, de anul trecut, iar în decembrie 2016 şi-au anunţat logodna. Până să o cunoască, Alexis a recunoscut că nu urmărise niciun meci al Serenei Williams.

CITESTE SI: Ilie Năstase GURĂ MARE, despre copilul Serenei. “Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”

Cine a mai pozat nud pentru Vanity Fair?

În primul rând Demi Moore, în 1991, tot numărul din august Vanity Fair. Demi Moore este prima celebritate care a pozat nud in sarcina. Avea 28 de ani, si mai avea numai doua luni pana la aparitia pe lume a primei ei fiice. Scandalul a fost uriaș, multe magazine refuzând să vândă revista. Evident și publicitatea a fost pe măsură. “Incercam sa spun oamenilor ca este posibil sa le ai pe toate: cariera, maternitate si sa fii si frumoasa si sexy, si iubita de sotul tau.”, a explicat Demi Moore, una dintre cele mai puțin convenționale vedete…

Să continuăm cu alte coperte Vanity Fair. A urmat Monica Bellucci, pentru numărul din iulie 2004 (varianta italiană Vanity Fair). Apoi, în februarie 2007, Eva Herzigova. Apoi, din nou Monica Bellucci, pentru numărul din martie 2010.

Evident că Vanity Fair nu a inventat roata la căruță, multe alte reviste glamour au plătit bani grei pentru astfel de fotografii în exclusivitate.

Să amintim câteva dintre ele.

În 1991, Cindy Crawford apărea și ea pe coperta revistei W. Dat fiind că în același an apărea și Demi Moore în Vanity Fair, putem spune că 1991 a fost un an bun…Mariah Carey, în 2011, a apărut pe coperta revistei Life&Style. Cântăreața era însărcinată cu gemeni. În 2012 Jessica Simpson a fost și ea coperta revistei Elle. Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Christina Aguilera a preferat revista Marie Claire. Se întâmpla în 2008. Dacă ne întrebați pe noi este cel mai simpatic cover cu graviduțe ever.

În 2010, Claudia Schiffer a preferat coperta revistei Vogue, varianta de limba germană, bineînțeles.

Share.