TOC TOC se joacă pe 29 iunie, la Cinema PRO

0

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, joi, 29 iunie, are loc un nou spectacol cu comedia „Toc Toc”, la Cinema PRO.

Alba – o maniaca a curateniei, Dan – un taximetrist obsedat de calcule (Silviu Biris), Bob – un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Victor Bucur), Maria – o habotnica ce are si mania verificarilor (Anca Turcasiu / Andreea Mateiu), Lili – o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si Fred – un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu!) pe scurt o intreaga galerie de personaje asigură umorul acestei comedii.TOC TOC se joacă pe 29 iunie

Piesa „Toc Toc” se joaca la Cinema Pro ( Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Sector 2, Bucuresti, in zona Pietei Universitatii), pe 29 iunie, de la ora 20:00.

Din distributie fac parte Mihai Gruia Sandu (Fred), Silviu Biris (Dan), Andreea Mateiu (Maria), Monica Ciuta (Alba), Victor Bucur (Bob), Doina Antohi (Lili) si Daniel Burcea (Asistentul).

Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – „Toc Toc” se joaca cu mare success si in Romania unde in 3 ani a facut sa rada peste 10.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

Mai multe informatii despre spectacol pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului, www.TocToc.ro si pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania.

Bilete pot fi achizitionate si in varianta electronica.

Share.