A aruncat câteva monede în motorul unui avion, la îmbarcare. Ce a urmat…

0

Se zice că dacă arunci monede în Fontana di Trevi o să ai noroc și o să te întorci. Totuși, istoria nu pomenește nimic de aruncatul monedelor în motorul unui avion…

Pentru că altfel, personalul care făcea îmbarcarea într-un zbor China Southern Airlines ar fi fost, probabil mai atent la o bătrânică.

O bătrânică de 80 de ani, extrem de superstițioasă, ce-i drept. La îmbarcarea pe aeroportul din Shanghai, în timp ce se îndrepta către scara de îmbarcare, ea a aeruncat, pentru noroc, câteva monede spre motorul avionului.

Ea a fost văzută imediat de unul dintre pasageri, care a alertat personalul navigant.

Ulterior s-a dovedit că dintre cele nouă monede care au fost aruncate, una singură a ajuns în motor, dar a fost suficient pentru ca 150 de pasageri să fie evacuaţi din avion.

Femeia a declarat pentru poliţie că a aruncat acele monede în motorul unui avion ”rugându-se pentru siguranţa zborului”.

”În urma unei investigaţii, pasagerul în cauză a spus că a aruncat monedele rugându-se pentru siguranţa zborului. Potrivit vecinului pasagerului, acesta este adept al religiei budiste”, a transmis poliţia.

Acest fapt a dus la amânare azborului cu peste cinci ore. ”Pentru a ne asigura că zborul poate fi efectuat în siguranţă, a fost desfăşurată o cercetare completă a motorului aeronavei”, a transmis China Southern Airlines.

Ulterior, poliţia a transmis că femeia aruncase suma de 1,7 yuani, echivalentă cu 0,25 dolari.

Share.