Wizz Air, două noi rute din București cu ocazia sărbătoririi a 30 de milioane de pasageri

0

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a anunţat astăzi doi noi rute din București, spre Goteborg, în Suedia, şi Nisa, în Franța

Totodată, o nouă aeronavă Airbus A321, foarte eficientă, cu 230 de locuri, se va alătura flotei Wizz Air de la București, crescând numărul total la 10 aparate de zbor.Noul aparat de zbor alocat bazei din Bucureşti este cel de-al cincilea Airbus A321 al flotei din România, ce numără 23 de aeronave.

Împreună cu cele mai noi destinaţii disponibile din Bucureşti, din 2018, această nouă aeronavă va permite companiei să crească numărul de zboruri săptămânale spre cele mai populare destinaţii din Bucureşti: Billund, Geneva, Eindhoven, Paris Beauvais, Tel Aviv, Bari, Londra Luton şi Barcelona. În total, peste 4,2 milioane de locuri sunt disponibile pe cursele WIZZ din București pentru vara 2018, în creștere cu 23% față de anul trecut.

Biletele pentru noile zboruri pot fi deja rezervate de la doar 129* RON pe wizzair.com.

Wizz Air, două noi rute din București

Tot astăzi WIZZ sărbătoreşte 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din România. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 de milioane a călătorit de la Veneţia Treviso spre Bucureşti şi a fost întâmpinat la sosire cu un bilet WIZZ dus–întors gratuit.

Dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au călătorit pe rutele din capitala României.

lamonza.ro/

Share.