COD GALBEN de minioni în cinema. Premiera săptămânii: Sunt un mic ticălos 3 (VIDEO)

0

Da, știu, o să ziceți că e Cod Roșu, și ca urmare ar fi trebuit să vedeți Scufița Roșie sau ceva pe acolo. Dar, credețin-ne „Sunt un mic ticălos 3” este un film delicios.

Știți expresia aia (des utilizată) de la 1 la 101 ani? Ei bine, în cazul filmului „Sunt un mic ticălos 3” are aplicabilitate 100%

Filmul este distractiv fie că ai 4 ani, fie că ești matur și tocmai ți-au scăzut consistent acțiunile la bursă. Sunt, așa cum ne-am obișnuit, poante și aluzii decriptibile la diferite niveluri, iar umorul este spontan.

Echipa care ne-a adus pe marile ecrane „Sunt un mic ticălos”, precum și două din cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, „Sunt un mic ticălos 2”și „Minionii”, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles, de simpaticii Minioni.

Filmul poate fi vizionat atât dublat cât și subtitrat, ambele alegeri fiind excelente.

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt.

Premiera săptămânii: Sunt un mic ticălos 3

Despre ce este vorba? Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist a unui serial TV care a fost anulat brusc începe să facă fel de fel de tâmpenii și singurii care îl pot opri sunt Gru și Lucy. Asta dacă nu s-ar schimba conducerea serviciul secret pentru care Gru lucrează și cei doi ar fi fost puși pe liber.

Așa că Gru decide să se îmbarce cu toată familia și să își întâlnească fratele geamăn, pe Dru, despre care abia aflase.

Ce prostii vor face amândoi și cum Gru va reuși să salveze din nou situația, vom vedea.

Aaa, iar despre minioni – cam atât. Intră la închisoare și vor fi cu adevărat GROAZNICI…

Premiera săptămânii: Sunt un mic ticălos 3 – Trailer

Share.