FUN

Luptător MMA contra trei polițiști. Cum se descurcă? Satisfacator! (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Întâmplarea de mai jos s-a petrecut acum ceva vreme pe aeroportul din Frankfurt și a făcut deliciul internetului.

Un fost luptător MMA, al cărui nume a rămas neprecizat a ajuns la confruntări violente cu trei dintre polițiștii care asigurau paza aeroportului din Frankfurt.

Oameni nervoși pentru că avionul lor deja își amânase plecare cu câteva ore.Inițial totul pare doar o altercație. Cu multe strigăte, poate și ceva îmbrânceli. Spectatorii de pe margine, care filmează încep să huiduie. Nu înțelegem bine pe cine.

Bărbatul din imagini, un fost luptător MMA, încearcă să își apere soția care, se pare, urma să fie percheziționată. Însă nu de o femeie-ofițer așa cum cere legea. Alte surse spun că poliția ceruse femeii să își dea niqab-ul jos, pentru a-i vedea fața, iar aceasta refuzase.

În timpul disputei, soția luptătorului britanic a cerut însă leșinat brusc.

Luptător MMA contra trei polițiști

Este momentul în care britanicului, în vârstă de 38 de ani, îi “sare mustarul”, “vede roșu in fata ochilor” sau orice altă expresie doriți. Sare să își apere soția căzută pe jos și micile îmbrânceli cu oamenii legii se transform într-o bătaie în regulă.

Proceduri de judo, pumni și picioare, cei trei ofițeri de poliție fac cu greu față “monstrului” dezlănțuit, în ciuda faptului că aveau în dotare cel puțin bastoane.

Două intrebări. Cum s-a descurcat luptatorul MMA? Satisfacator! Ce-ți trebuie pentru a nu declanșa un astfel de scandal? Minte!

Doua clipuri Luptător MMA contra trei polițiști urmeaza…

Share.

Reply with your Facebook account