Sean Bean – Tăriceanu 5-5. Actorul britanic s-a căsătorit pentru a cincea oară. Asemănările nu se opresc aici…

0

Actorul britanic Sean Bean s-a căsătorit vineri pentru a cincea oară. Aleasa inimii a fost logodnica sa, Ashley Moore, cu care are o relație de cinci ani. Să nu îmi spuneți că nu știți ce politician roman s-a mai căsătorit de cinci ori…

Ei bine paralela poate fi dusă chiar mai departe. Ca și Loredana Moise, soția lui Călin Popescu Tăriceanu, Ashley Moore este cu 26 de ani mai tânără decât iubitul ei.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, cunoscut din superproducții ca “Game of Thrones” și “Lord of the Rings”, a optat pentru o petrecere privată la ferma sa din Dorset, alături de numai câteva zeci de prieteni.Sean Bean – Tariceanu 5 – 5. Cine este Asley Moore?

Ei bine nu o să ghiciți. În nici un caz o personalitate din lumea filmului. Ashley este o fostă bona, pe care a cunoscut-o în urmă cu cinci ani la New York și cu care s-a logodit la scurtă vreme după întâlnire.

În fotografiile de nuntă Sean Bean arată “foarte indragostit”, daca ne este permisă această licență.

“Abia aștept să ne petrecem restul vieții împreună”, a declarat recent actorul pentru ziarul britanic Daily Mail, care inițial ezitase să facă acest pas din cauza primelor patru mariaje eșuate.

Sean Bean – Tariceanu 5 – 5. Mariajele lui Sean Bean

Să le recapitulăm, de amorul artei, căsătoriile lui Sean Bean. De menționat că nici una nu a durat mai mult de șapte ani

Cu Debra James (1981-1988)

Cu Melanie Hill (1990 – 1997), actriță britanică de film și teatru. A jucat în Stardust, dar puțin probabil să o mai fi văzut în altceva, cariera ei a fost axată în general pe seriale. Au impreuna doi copii.

Cu Abigail Cruttenden (1997 – 2000), actriță britanică de film. Ați văzut-o în The Theory of Everything și Charlotte Gray.  (1 copil)

Cu Georgina Sutcliffe (2008 – 2010), actriță britanică de film.

Cu Ashlei Moore (2017 – )

Din primele patru mariaje actorul are trei fete, Lorna (29 de ani), Molly (25 de ani) și Evie (18 ani).
Share.