Brutăriile Paul, șase noi sortimente în  Éclair Collection

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În această vară, brutăriile Paul introduc în meniu şase tipuri de eclere delicioase, trei sărate şi trei dulci, gata să fie savurate de către fanii brandului și nu numai.

Noutatea colecţiei sunt sortimentele de eclere sărate, primele pe piaţa locală, special create pentru consumatorii rafinaţi care îşi doresc să încerce mixuri îndrăzneţe.Patiserii Paul au ales cu grijă ingredientele din noua gamă astfel încât eclerele să poată fi savurate pe întreaga perioadă a zilei, fie ca mic dejun sau ca gustare la cină.

Aromele au fost reinventate într-o colecţie originală, cu denumiri pe măsură: Éclair Sesame Saumon cu somon şi cremă de brânză cu lămâie şi merişoare confiate, Éclair Camembert cu nuci şi dulceaţă de smochine, alături de Éclair Pavot Jambon Crucare conţine cremă de brânză şi sos pesto, prosciutto şi rucola.

Iubitorii de dulce îşi pot oferi un moment de răsfăţ cu cele treitipuri de eclere dulci -Éclair Menthe Chocolat cu cremă de ciocolată, mentă şi mascarpone, Chantilly Fruitscu cremă de vanilie, cremă de lămâie, dulceaţă de zmeură, frişcă şi zmeură sau Éclair a la Rose, cu cremă de vanilie, mascarpone, aromă de trandafir, perfecte pentru zilele însorite de vară.

Colecţia de eclere este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până în luna august 2017, alături de oferta specială: la două eclere cumpărate, clienții primesc unul din partea casei.

Share.

Reply with your Facebook account