Câți copii are Julio Iglesias? Câți vrea el. Acum cu unul în plus…

0

Dacă cineva se întreba câți copii are celebrul cântăreț spaniol  Julio Iglesias, vă spunem noi. Cu unul în plus…

În Spania a reizbucnit un scandal, o luptă prin care un bărbat de 40 de ani din Valencia pretinde că este fiul celebrului cântăreț. După intense lupte în justiție, care s-au întins pe câțiva ani, cu ajutorul firmei de avocatură Osuna din Sevilia el a obţinut o probă de ADN pentru verificarea acestui lucru.

Rezultatul probei AND (probabilitate 99,99%, maximul posibil) stabilește faptul că bărbatul este fiul lui Julio Iglesias.Se pare că mama acestuia a avut o relaţie cu interpretul spaniol, în urma căreia a rămas însărcinată şi, după mulţi ani, bărbatul a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul respective, al cărui nume nu a fost publicat dorește numai recunoașterea paternității sau la mijloc sunt și interese legate de averea cântărețului , care după toate probabilitățile se cifrează la 300 de milioane de dolari.

Câți copii are Julio Iglesias?

În vârstă de 74 de ani,  Julio Iglesias  a avut o viață extreme de aventuroasă în materie de femei, unele tabloide spaniole “creditându-l” cu peste 5.000 de femei.

Câți copii are Julio Iglesias. Pai sa vedem. Ceea ce se stie oficial cu privire la numărul copiilor este că din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975).

În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

„Nu regret nimic. Viaţa mea a fost o viaţă de vis. De 20 de ani încoace s-au schimbat multe. Am mai puţin păr, dorm şase ore în loc de opt, pentru că în fiecare dimineaţă copiii îmi dau trezirea, şi am încetat să număr zilele. Acum număr orele, minutele, clipele pe care le trăiesc, pentru că-mi rămân tot mai puţine“., declara el intr-un interviu.

elefant.ro%20

Urmariti inregistrarea integrala a concertului de la Barcelona din 1988

Share.