Interviu cu Geo Scripcariu, monstrul din tren. Cealalta jumatate a adevărului. “Am primit ameninițări cu moartea”

0

Dacă nu v-ați făcut o idee asupra scandalului de acum doua zile, o puteți face acum. Dacă aveți o idee…știu eu dacă veți mai citi astea – poate nu vreți să vă răzgândiți.

Un interviu cu Geo Scripcariu arată că adevărul poate să aibă și altă față. Sau că nu e totul neapărat negru sau alb.
Cei doi se cunoșteau, a fost o ceartă intre cunoscuți, afirmă “inculpatul de serviciu” și s-a petrecut în condițiile unui tren foarte aglomerat, cu bilete vândute în picioare și tot tacâmul. Iar doamna respectivă părea că își neglijează copilul, povestește Geo Scripcariu.

De aici a pornit totul. Plus câteva fraze rămase în suspans și completate de partea „adversă”.

În interviu intervine si soția lui Scripcariu – “E o relație de cunoștință, care evident că nu s-a terminat bine, și Geo a văzut o situație reală cu un copil suferind al unei persoane pe care o cunoștea. Altfel cum credeți că a apucat să-i facă poză? De unde-i știa numele? Nu trebuie s-o acopere. Ea a făcut o mârșăvie dătătoare de like-uri și pentru că vrea să fie domn nu o dă în gât. Uite, eu nu sunt doamnă. A fost o relație, nu contează de ce natură, nu discutăm asta. E clar că nu s-au despărțit bine, au rămas animozități de ambele părți.”

Geo Scripcariu “Mi-a zis: „bă, tu ești nevorbit? Ce pu…”. Mă rog, ceva de genul. Deci ăsta a fost răspunsul imediat. Eu am ezitat, mi-am dat ochii peste cap și am zis „nu vă supărați, păreți puțin nef

Citiți interviul integral pe Georgisme.ro un Interviu cu Geo Scripcariu, monstrul din tren…

Share.