Interviu cu Geo Scripcariu, monstrul din tren. Cealalta jumatate a adevărului. “Am primit ameninițări cu moartea”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dacă nu v-ați făcut o idee asupra scandalului de acum doua zile, o puteți face acum. Dacă aveți o idee…știu eu dacă veți mai citi astea – poate nu vreți să vă răzgândiți.

Un interviu cu Geo Scripcariu arată că adevărul poate să aibă și altă față. Sau că nu e totul neapărat negru sau alb.
Cei doi se cunoșteau, a fost o ceartă intre cunoscuți, afirmă “inculpatul de serviciu” și s-a petrecut în condițiile unui tren foarte aglomerat, cu bilete vândute în picioare și tot tacâmul. Iar doamna respectivă părea că își neglijează copilul, povestește Geo Scripcariu.

De aici a pornit totul. Plus câteva fraze rămase în suspans și completate de partea „adversă”.

În interviu intervine si soția lui Scripcariu – “E o relație de cunoștință, care evident că nu s-a terminat bine, și Geo a văzut o situație reală cu un copil suferind al unei persoane pe care o cunoștea. Altfel cum credeți că a apucat să-i facă poză? De unde-i știa numele? Nu trebuie s-o acopere. Ea a făcut o mârșăvie dătătoare de like-uri și pentru că vrea să fie domn nu o dă în gât. Uite, eu nu sunt doamnă. A fost o relație, nu contează de ce natură, nu discutăm asta. E clar că nu s-au despărțit bine, au rămas animozități de ambele părți.”

Geo Scripcariu “Mi-a zis: „bă, tu ești nevorbit? Ce pu…”. Mă rog, ceva de genul. Deci ăsta a fost răspunsul imediat. Eu am ezitat, mi-am dat ochii peste cap și am zis „nu vă supărați, păreți puțin nef

Citiți interviul integral pe Georgisme.ro un Interviu cu Geo Scripcariu, monstrul din tren…

Share.

Reply with your Facebook account