Cel mai scump spinner din lume costă cât 3 Logan-uri. Ce are el special

0

Nebunie mare cu noul gadget, acel spinner pe care îl vezi în mâinile tuturor copiilor. Numai că de obicei un spunner costă vreo 3-4 dolari. Nu și acesta. Acsta este cel mai scump spinner din lume …

Cel mai scum spinner din lume costă cât trei mașini Logan. Adică, nici mai mult, nici mai puțin de 13.000 lire sterline – aproximativ 14.700 de euro.

O versiune de lux a jucăriei fidget spinner, considerată cea mai scumpă din lume din această gamă, a fost creată de o companie din Rusia și poate fi achiziționată în regim de pre-comandă contra unei sume de aproape 1 milion de ruble (13.000 de lire sterline), a anunțat joi site-ul telegraph.co.uk.Firma producătoare see numește Caviar și este specializată pe piața rusească în bijuterii de lux.

Cel mai scump spinner din lume

Văzând popularitatea de care se bucură jucăria, Cavia a decis să facă patru modele, patru versiuni speciale fidget spinner.

Cel mai scump tip de  spinner este acoperit cu un strat de 100 de grame din aur și poate fi achiziționată doar în regim de pre-comandă. Este si normal atâta vreme cât plătești pe el 1 milion de ruble – 13.000 de lire sterline

Pentru cei care vor un obiect de lux dar totuși nu a atâtea sonde petroliere cât să fi intrat în mintea copiilor, Caviar oferă și modele mai puțin costisitoare. Printre acestea unul în culorile naționale ale Rusiei – alb, albastru, roșu și care costă aproximativ 220 de euro.

Colecției i se adaugp un spinner cu cristale Swarovski și un altul negru, cu un craniu cap de mort.

Firma Caviar este faimoasă în rusia pentru modelele sale extrem de scumpe și inovatoare în același timp sau piese mai puțin obișnuite.

La începutul acestui an, compania Caviar a lansat o versiune de telefon Nokia 3310, realizată pe comandă, ce conține un element decorativ din aur, considerat “un tribut” adus președintelui rus Vladimir Putin.

Nebunia celor de la Caviar nu se opreste aici. O husă de iPhone7, dedicată întâlnirii dintre Putin și Trump, care trebuie să aibă loc astăzi costă nu mai puțin de 2.700 de euro. Și atenție – vorbim numai de husă…

Dacă nu credeți, încercați AICI
epiesa.ro

Share.