Bendeac, DISPERAT, sătul de celebritate. “Indiferent de aparențe, sunt timid și enxios”

0

Din când în când Bendeac mai izbucnește. Se abține ce se abține, apoi erupe. Așa s-a întâmplat și de data asta. Nu știm ce l-a determinat să spună asta, dar când ești în lumina reflectoarelor trebuie să ai nervii tari.

Bendeac este in acest moment victima propriei sale popularități și va trebui să suporte și să-și gestioneze această situație, așa cum și alții au făcut-o.

Actorul și omul de televiziune povestește pe Facebook că, deși ar fi ipocrit să se credă că nu îi place celebritatea, statutul de “animal în cușcă la zoo” , așa cum spune, a început să îl deranjeze.Bendeac, DISPERAT, sătul de celebritate

Ce-i place și ce nu-i place la statutul de vedetă, ce-l deranjează și de ce spune că este timid și anxios, găsim în textul de mai jos, publicat pe Facebook.

“In foarte multe privinte, sunt ipocrit.

Si mai am si multe alte defecte.

Nu vreau sa spun ca eu nu mi-am dorit sa fiu celebru.

Dar ceea ce fac eu in televiziune si teatru, se bazeaza pe a trai, a studia, a experimenta viata de zi cu zi. Pentru ca inspiratia a ceea ce scriu si a ceea ce joc vine, si a venit intotdeauna, printre altele, din faptul ca m-am pastrat om printre oameni. Nu suport sa fiu intre celebritati la evenimente mondene. Nu suport sa merg la petreceri exclusiviste.

Imi place sa merg in club si sa beau cu prietenii si colegii mei. Imi place sa imi fac cumparaturile. Imi place sa merg cu cainele in parc. Prefer sa iau metroul daca am drum in centru la ore imposibile. Imi place sa merg pe strada.

Nu am refuzat niciodata o poza, o strangere de mana, un sfat, o discutie.

Apropo de asta.. Daca sunt cu cineva, nu cereti persoanei cu care sunt sa ne faca ea/el poza fiindca apropiatii mei nu sunt angajatii mei… 🙂

Dar am si eu o mica, mica rugaminte, mai ales pentru pusti, liceeni etc.Am aceasta rugaminte in urma unor evenimente recente cauzate, bag de seama, si de faptul ca notorietatea mea a crescut din cauza faptului ca, desi ma bucuram ca e vara si nu mai apar la TV, sunt reluari zilnice si apar mai mult decat toamna… Nu mi se pare ok, dar nu am ce face in privinta asta..

Va rog sa ma credeti ca, indiferent de aparente, sunt timid si anxios. Astfel incat, va implor in genunchi, nu strigati dupa mine. Aveti decenta. Nu urlati: “Uite-l ba pe…” sau “Baaaaaa!”. E urat. Si ma simt prost, fiindca eu sunt singur si, brusc, se uita toata lumea la mine ca la un animal intr-o cusca la Zoo.

Sper ca ceea ce am spus s-a inteles cum se cuvine si nu pare a fi expresia unor “figuri in cap”.

Si, da. Atata timp cat notorietatea aceasta aduce si oamenii in sala de teatru, sunt fericit pentru ea.

Noapte linistita!”

Este Bendeac, DISPERAT, sătul de celebritate. Sau este numai un tertip? La cate i s-au intamplat, posibil sa fie sincer
bioportal.ro%20

Share.