Simona Halep, Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet de aproape 600CP (GALERIE FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În cadrul parteneriatului său pe termen lung cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017.

Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé. Pe durata colaborării de durată cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

“Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanță și excelență sportivă și suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât și Mercedes-Benz România au același țel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic și o potrivire perfectă pentru ambele părți,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.“Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună,” a declarat Simona Halep.

Simona Halep, Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet

Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG.

În 2017, compania din Affalterbach marchează cea de-a 50-a aniversare. Pe parcursul acestei jumătăți de secol, Mercedes-AMG a înregistrat multiple performanțe și a stabilit numeroase recorduri în segmentul sportului cu motor, fiind în prezent vârful de lance în materie de performanțe sportive al concernului.

În cel de-al 50-lea an de existență a AMG, oferta Mercedes-AMG este mai cuprinzătoare și mai impresionantă ca oricând, oferind peste 50 modele – de la limuzine sau versiunile estate, până la o gamă vastă de SUV-uri și coupé-uri – toate definite de conceptul driving performance.
epiesa.ro

 O adevărată fiară de aproape 600 CP

Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Cutia de viteze este automată, în 7 trepte.

Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h.

Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproape 190.000 euro cu TVA.

 

Share.

Reply with your Facebook account