URSUS Untold. Cutiile de bere au acum haine de festival. Gustul rămâne același

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partener principal încă de la prima ediție, URSUS continuă și anul acesta colaborarea cu festivalul UNTOLD și aduce consumatorilor o ediţie limitată de ambalaj URSUS Untold.

Îmbrăcate în haine de festival, cele patru doze de 330 ml vin cu un design ce transpune vizual elemente definitorii din universul festivalului UNTOLD.
Dacă vă întâlniți cu ele să știți că gustul este același, numai hainele diferă. Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă facem cunoștință cu URSUS Untold.
The Van – desenat în stil graffitti, te conduce pe drumul la capătul căruia te așteaptă distracția mult așteptată.
The Constelation – un desen care evocă Ursa Mare ce veghează asupra distracței, un simbol potrivit celor care petrec toată noaptea.
The music – stilul „steampunk”, cu un aspect retro a fost ales pentru a reprezenta elementul central al festivalului – muzica, ocazia care îi aduce pe toți festivalierii împreună.
The landmarks – peisajele, desenate în creion, amintesc de Cluj-Napoca, orașul emblematic unde s-a născut berea URSUS şi festivalul UNTOLD. Scena centrală de la UNTOLD completează can-ul dedicat locurilor emblematice.

Povestea UNTOLD
„Facem parte din povestea UNTOLD din primul an al festivalului, iar atmosfera incendiară a acestuia ne-a inspirat pentru a completa gustul berii cu experienţe inedite. De fiecare dată URSUS pregătește ceva special pentru fanii UNTOLD, iar în acest an am realizat o ediție limitată de patru doze, care celebrează diversitatea festivalului printr-o grafică diferită și spun povestea UNTOLD în imagini.”, declară Victor Teioşanu, Premium Brands Director Ursus Breweries.

Alte surprize
URSUS UNTOLD dă startul la distracţie cu o serie de surprize și provocări pentru consumatori și pentru gașca lor de prieteni. Din 6 iulie, cei care încă nu și-au găsit cazare au posibilitatea să-şi rezerve un loc VIP în URSUS Mansion, un loc creat special pentru festivalieri. Pentru un loc în cea mai cool cazare din Cluj-Napoca, pasionaţii de muzică trebuie să intre pe site-ul momente.cool, să treacă testul prieteniei şi să îşi prezinte gaşca, iar la final pot intra în marea cursă pentru o experienţă de neuitat la festival. Trei găști formate din câte patru persoane vor putea câștiga bilete VIP la UNTOLD și locuri în URSUS Mansion, în inima Transilvaniei.
Ediția limitată URSUS UNTOLD este disponibilă pe timpul verii, în perioada iunie – august în reţelele de comerţ modern şi tradiţional din marile orașe din țară, precum și la festivalul UNTOLD.

Share.

Reply with your Facebook account