Moda dresurilor din plasă. Cine nu vrea să fie la fel de HOT ca Rihanna? Sau măcar pe jumătate! În regulă, pe sfert!

0

Trendurile în fashion ale ultimilor 2 ani au schimbat puțin regulile. Evident, stilul elegant-clasic nu suferă schimbări majore, nu se demodează și poate fi identificat imediat.

Vorbim aici despre clasicele little black dress, deux-pièces-urile sau ținutele business-office. Însă combinațiile de tip boho-chic, ținutele lejero-rebele sau sport-elegant sunt la mare căutare și designerii nu încetează să ne surprindă.

Un exemplu de tendință care a prins foarte bine din 2016 încoace este cel cu dresurile din plasă accesorizante pentru ținute de la sport până la elegant.

Cum așa? Simplu. Dacă până nu demult dresurile din plasă reprezentau o alegere îndrăzneață, care putea cu ușurință să bată înspre una tendenţioasă, astăzi acestea sunt un must-have.

Moda dresurilor din plasă

Mai întâi au fost vedetele. Evident. După ce Rihanna s-a afișat pe covorul roșu purtând dresuri de plasa, inclusiv pe sub jeanși, a fost ușor ca moda să fie împrumutată și de vedetele autohtone. Și, uite așa am surprins prin revistele de profil ținute cu dresuri de plasă și bocanci (cele mai comune) – dar și ținute cu dresuri de plasă și rochii de seară.

Totuși, există câteva mici reguli de care trebuie să ții cont atunci când vrei să îmbraci dresuri din plasă. În primul rând: aceste dresuri sunt accesoriul cel mai sexy pe care o femeie îl poate purta. Trebuie să o faci cu stil …

Apoi, a doua regulă este să alegi dresuri de calitate. Dresurile din plasă Design Net by Adesgo sunt foarte rezistente și estompează imperfecțiunile picioarelor. Nu vrei să porți dresuri de o calitate îndoielnică şi care în loc să îți evidențieze forma piciorului, se lăbărțează și arată neîngrijit.

Moda dresurilor din plasa tinde sa patrunda oriunde. Asa ca, totusi, nu face unele greseli. Nu asocia dresurile din plasă cu rochii lungi de seară. Este inestetic. Poți oricând să porti dresurile din plasa Diamond by Adesgo la o little black dress și cu o pereche de stiletto. Dar în acest caz păstrează o proporție moderată a bijuteriilor. Fie alegi un colier simplu din perle, fie o pereche de cercei. Nu vrei să pară că ai o ţinută încărcată.

Pentru petrecerile de vară, o pereche de dresuri din plasă Design Net by Adesgo sunt alegerea ideală. Le poți combina chiar și cu o rochiță vaporoasă. Păstrează o brățară mare ca accesoriu și…cam atât. Încearcă să te ferești de rochiile prea mulate și prea scurte.

Nu este o combinație care să meargă cu dresurile din plasă Design Net by Adesgo și, în altă ordine de idei nici nu arată bine în general. Elementul de seducție constă tocmai în faptul că îndrăznești să porți ceva incitant dar știi când să te oprești ca să ”nu arăți prea mult”.

 

Share.