Noul E Cabrio de la Mercedes vine în septembrie (GALERIE FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Arată genial. Este un Mercedes. Vine cu ultimele inovații. Oferă un preț just raportat la ce știe să facă – singura veste proastă e că abia în septembrie îl vedem în showroom. Dar parcă nici asta nu e o veste proastă – până la urmă și fluturii din stomac au rolul lor.

 Mercedes-Benz întregește familia Clasei E cu noul model E Cabrio.

Modelul decapotabil cu 4 locuri, cu acoperiș textil, combină designul purist, senzual, cu nivelul ridicat de confort și cu cele mai noi tehnologii. Noua Clasa E Cabrio va fi disponibilă în showroom-uri începând cu luna septembrie, cu prețuri pornind de la 54.228 de euro.

Noua Clasa E Cabrio este considerabil mai mare față de versiunea predecesoare.

Șoferul și pasagerii se pot bucura de un nivel ridicat de confort chiar și pe parcursul călătoriilor lungi datorită celor patru scaune încăpătoare, de cea mai bună calitate.

Printre inovațiile aduse de noua Clasa E Cabrio se numără integrarea cu diverse funcții ale smartphone-urilor, precum încărcarea fără fir (wireless charging) și deblocarea digitală a portierelor (în funcție de piață), cât și afișajul Widescreen Cockpit și cele mai noi sisteme de asistență ale Clasei E.

Citește si – Simona Halep, Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet de aproape 600CP (GALERIE FOTO)

Noul model Mercedes-Benz E Cabrio este disponibil în premieră cu transmisia integrală 4MATIC și cu suspensia pneumatică AIR BODY CONTROL, aflate deja în echiparea versiunii berline a Clasei E.Noul E Cabrio de la Mercedes. Acoperiș textil izolat acusti „all weather”

Acoperișul textil izolat acustic și acționat electric , este disponibil standard în culorile maro închis, albastru închis, roșu sau negru. Structura sa, utilizând mai multe straturi izolatoare, le permite ocupanților să poarte convesarții cu lejeritate chiar și atunci când mașina rulează la viteză mare, asigurând totodată un nivel ridicat de control al temperaturii la interior.

Cu ajutorul acestui acoperiș, Clasa E Cabrio este adecvată pentru a fi folosită pe întreg parcursul anului.

La cerere, modelul Cabrio poate fi echipat suplimentar cu AIRCAP – sistem electric de limitare a curenților de aer – și AIRSCARF – sistem de încălzire la nivelul gâtului – pentru a îmbunătăți confortul pasagerilor, la rularea cu acoperișul coborât.Noul E Cabrio de la Mercedes. Versiuni aniversare. Pentru un preț

Simultan cu lansarea pe piață a noului model, Mercedes-Benz a pregătit și o versiune aniversară a Clasei E Cabrio, celebrând primul model decapotabil al seriei, lansat în urmă cu 25 de ani.

Disponibile în culorile „rebelitte red” sau „iridium silver”, în combinație cu acoperișul textil de culoare roșu închis, modelele ediției aniversare emană sportivitate și rafinament.

Scaunele din piele Nappa și elementele decorative rombice în culoarea „macchiato beige” conferă senzația de rafinament la interior.

Dotările ediției aniversare includ sistemul adaptiv de spălare a parbrizului MAGIC VISION CONTROL, pachetul Cabrio Comfort cu încălzire AIRSCARF și sistemul automat de oprire a curenților AIRCAP, plus peretele separator de portbagaj, complet automatizat.

Dotările standard includ, de asemenea, roți din aliaj ușor de 20 de inci și pachetul AIR-BALANCE cu parfumul exclusiv DAYBREAK MOOD.
epiesa.ro

Simbolurile “25th Anniversary” disting ediția aniversară, acestea putând fi regăsite pe aripile și pe consola centrală a Clasei E Cabrio. Costul suplimentar pentru edițiile speciale ale Clasei E Cabrio se ridică la 11.305 de euro sau 12.138 de euro, cu TVA, în funcție de motorizare.

Noul E Cabrio de la Mercedes. Motorizări

La lansarea pe piață, există inițial o gamă largă de motoare pe benzină și diesel, puternice și eficiente, inclusiv versiunile cu tracțiune integrală permanentă 4MATIC pentru prima dată.

Motorizările sunt între 184 și 333 CP din cilindree care variază între 2 și 3 L. De notat ca daca un E200 (184CP/2.0) pornește de la 54.228 euro, pentru variantele mai „avansate” E400 4MATIC (6 cilindri in V, 333CP/3.0L), pre’ul de pornire este de 70.139 euro.

Iată o prezentare generală a modelelor disponibile începând cu luna septembrie:

Si iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii ale Noului E Cabrio…

Share.

Reply with your Facebook account