PE BUNE?! Andi Moisescu, emisiune nouă la ProTV.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Andi Moisescu, emisiune nouă la ProTV. Indragitul realizator al ApropoTV va prezenta o nouă emisiune, care va debuta din toamnă. Intitulată ”Pe bune?!”, emisiunea este bazată pe formatul ”Who knew?”, un quiz show tensionant și amuzant, cu multe răsturnări de situație.

Show-ul este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani.

”Este vorba despre un joc simplu, uşor de urmărit, fără aplicaţii sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situaţie savuroase în final. Telespectatorii vor învăţa ceva nou şi surprinzător în fiecare ediţie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată, dar pe care, cu siguranţă, nu le vor uita! Este o competiţie amuzantă, care va îmbina perfect comedia cu întrebări şi răspunsuri şocante de cele mai multe ori. De fiecare data, rivalitatea dintre cele doua echipe va transforma acest format intr-unul cu adevarat special”, este descrisă emisiunea.Andi Moisescu, emisiune nouă la ProTV

”Avem un nou format toamna asta la Pro TV. O să vă spun ce şi cum din aproape în aproape. Avei 3 variante de răspuns, doar una e corectă. Prezentator va fi: a) George Soros, b) Cătălin Moroşanu, c) Andi Moisescu. Pot să vă spun atât: Vom avea o mulţime de celebrităţi. Miliardari, nu prea. Show-ul e de categorie grea. 12 runde de curiozităţi nemaiîntâlnite. E ceva, dar răspunsul corect «c’est moi» – Moisescu”, a anunțat într-un mesaj video, Andi Moisescu.

”Show-ul ăsta e plin de răspunsrui incredibile, dar cât se poate de reale. De la întrebare la răspuns ar fi de parcurs vreo două biblioteci, cinci enciclopedii şi jumătate de internet. Mă rog, nu e cazul, ştiu eu răspunsul corect de fiecare dată. Show-ul se va baza pe lângă prezentatori pe doi căpitani de echipă (…) – doi actori puşi pe glume”, a continuat Andi Moisescu.
elefant.ro%20

”Who knew?/Pe bune?!” este a doua emisiunea nouă din grila de toamnă a ProTV, după „Fort Boyard”, anunțată cu ceve vreme în urmă.

Share.

Reply with your Facebook account