SCLAVELE SEXUALE ale lui R. Kelly. Rapperul american, în centrul unui scandal

0

R. Kelly, cunoscutul cântăreț american, este în centrul unui scandal după ce a fost acuzat că ține captive șase femei. Acuzațiile sunt de practicare a sclaviei, însă aici putem vorbi chiar de mult mai mult…povestea e lungă…iar el nu este la primul scandal ciudat…

Rapperul a fost acuzat recent de site-ul Buzzfeed că ține șase femei în captivitate, controlând cu strictețe toate aspectele vieții acestoraSCLAVELE SEXUALE ale lui R. Kelly

Site-ul Buzzfeed News a afirmat că șase femei tinere trăiesc într-o casă din apropiere de Atlanta și într-un apartament din Chicago sub o dominație totală a lui R. Kelly. Acesta ar decide ceea ce ele mănâncă, hainele pe care le poartă și ar întreține relații sexuale cu ele.

Tot potrivit Buzzfeed, aceste femei ar fi muziciene debutante, pe care cântărețul le-ar ține în captivitate, ca lider al unei secte.

R. Kelly este “un maestru al controlului mintal”, a declarat pentru Buzzfeed Cheryl Mack, o fostă asistentă a cântărețului, potrivit căreia celebrul artist le obligă pe cele șase femei să rămână în picioare, cu fața la perete, atunci când alți bărbați se află în aceeași cameră.

SCLAVELE SEXUALE ale lui R. Kelly. “Fiica mea a suferit o gravă spălare a creierului”

Părinții uneia dintre tinere au organizat o conferință de presă, luni, în fața casei din Atlanta a cântărețului, și au afirmat că fiica lor, în vârstă de 22 de ani, a rupt orice formă de contact cu ei.

“Fiica mea a suferit o gravă spălare a creierului”, a declarat mama tinerei, Jonjelyn Savage. “Vrem doar ca el să o elibereze și să o lase să își continue viața”, a adăugat ea.

Însă tânăra în cauză, Jocelyn Savage, a dezmințit că ar fi supusă vreunei forme de constrângere. “Vreau doar să vă spun că am o viață foarte fericită și că nu am suferit nicio spălare a creierului sau ceva de acest fel”, a spus ea într-un interviu video acordat site-ului TMZ, refuzând să răspundă unor întrebări mai detaliate despre situația în care se află.

Potrivit Buzzfeed, poliția a anchetat aceste acuzații, dar nu a luat nicio măsură împotriva cântărețului, considerând că este vorba despre relații liber consimțite între persoane adulte.
elefant.ro%20

SCLAVELE SEXUALE ale lui R. Kelly. Cânărețul neagă, dar nu e la primul scandal

Cântărețul, în vârstă de 50 de ani, devenit celebru grație cântecului “I Believe I Can Fly”, s-a declarat “alarmat și deranjat” de aceste acuzații formulate împotriva lui de site-ul Buzzfeed, a dezvăluit avocata sa.

“R. Kelly dezminte cu fermitate aceste acuzații și va lupta asiduu și într-un mod energic pentru a-i da în judecată pe acești acuzatori și pentru a-și spăla numele”, spune un comunicat.

Nu este pentru prima dată când R. Kelly este afectat de un scandal. În 2008, cotidianul Chicago Sun-Times l-a acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, însă artistul a fost achitat de justiția americană, relatează Agerpres.

Share.