DESPACITO, interzis în Malaysia. Atenție, versuri obscene! :)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Este hitul verii peste tot, dar asta pare a nu-i intimita pe cei din Malaysia. Țară majoritar musulmană, Malaysia a considerat cântecul ca ofensator din cauza versurilor obscene. Așa că l-au interzis.

Malaysia a interzis astfel difuzarea cântecului “Despacito” la posturile sale publice de radio și televiziune, după ce mai multe persoane și asociații din această țară s-au plâns din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus că sunt “obscene”.DESPACITO, interzis în Malaysia

Culmea, această interdicție funcționează numai pentru posturile de televiziune și radio „de stat”, cântecul putând fi difuzat în continuare de pasturile private și pe platformele online din această țară asiatică.

Malaysia nu este la prima ispravă de acest gen. Recent, a blocat lansarea unor filme produse la Hollywood pe care le-a considerat ofensatoare pentru valorile sale religioase. Astfel, lansarea unui film al companiei Walt Disney, “Beauty and the Beast”, a fost amânată în acest an după ce o comisie de cenzori a luat decizia de a tăia din film “o scenă gay”.

Single-ul “Despacito”, lansat în luna ianuarie de în limba spaniolă de cântărețul portorican Luis Fonsi și rapperul Daddy Yankee, iar apoi și într-o versiune remixată cu Justin Bieber, domină posturile de radio din lumea întreagă în ultimele luni și a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din 35 de țări.

Share.

Reply with your Facebook account