Galaxy Note 8 va fi lansat peste o lună. La ce preț și ce știe să facă…

0

Noul flagship al celor de la Samsung, în care compania coreeană investește mult, Galaxy Note 8 , va fi lansat pe 23 august. Producătorul coreean Samsung a anunţat oficial data la care va avea loc evenimentul, iar locul unde se va produce lansarea oficială este New York.

Evenimentul va fi unul din seria Unpacked sub această formă generică sunt cunoscute, anual, două evenimente pe care Samsung le organizează în primăvară, respectiv vară-toamnă, pentru lansarea celor mai noi flagship-uri din seriile Galaxy S şi Galaxy Note.

Ca şi anul trecut, Samsung devansează lansarea următorului Galaxy Note cu câteva săptămâni. Motivul, cel mai probabil, este dorinţa producătorului coreean de a prinde mai mult timp pe piaţă cu Galaxy Note 8  înainte ca Apple să lanseze următorul iPhone.Din informaţiile de până acum, se pare că Galaxy Note 8 va avea un ecran similar cu cel al modelului Galaxy S8, adică de 6,2 inch. Smartphone-ul va dispune şi de un sistem foto cu două camere – fiind primul flagship Samsung care foloseşte o astfel de tehnologie.

Fiecare dintre cele două camere foto va avea 12 MP, iar în imediata lor apropiere va fi plasat senzorul de amprente. Ca orice smartphone din serie Note care se respectă, din dotarea lui Note 8 nu va lipsi tradiţionalul S Pen, anunță News.ro

Preţul de lasnsare poate fi unul situat între 900 – 1.000 de euro.
Share.