Alimentul care trebuie să DISPARĂ din dieta noastră. „Ne drogam in fiecare zi. La maniera legala!”

0

Ucide lent si sigur și totuși îl consumăm în fiecare zi. Poate că și știm asta, dar nu conștientizăm pe deplin pericolul.

Este vorba de zahăr. Dacă mai aveați nevoie de lămuriri, le puteți căpăta în această seară, la KanalD, unde începe, de la ora 20:00, prima editie a noului sezon „Asta-i Romania!”. Tot atunci veți avea parte și de o demonstrație…

„Am fost socat sa aflu, documentandu-ma pentru acest subiect, despre efectele dezastruoase pe care zaharul le poate avea asupra sanatatii. Ne drogam in fiecare zi. La maniera legala! O spun medicii, nutritionistii. E o problema cat se poate de serioasa”, spune Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii „Asta-i Romania!”.Invitat  in show-ul „WOWbiz”, acesta a facut o demonstratie in fata celor aflati in platou.

Alimentul care trebuie să DISPARĂ din dieta

„Un adult consuma in medie 30 pana la 39 de lingurite cu zahar intr-o zi. Din care numai sase lingurite sunt cele asumate, consumate constient. Restul e zahar ascuns in diverse produse, iaurt (din comert), paine, diverse sosuri etc. Intr-o saptamana, un adult consuma in medie un kilogram si 400 de grame de zahar. Pe luna se ajunge la sase kilograme. Iar acesta este un consum mediu! ”, a avertizat prezentatorul „Asta-i Romania!”.

Duminica, de la ora 20:00, la „Asta-i Romania!” telespectatorii vor putea afla lista alimentelor care contin zahar ascuns, precum si pe cea a bolilor ce vin odata cu acest consum necontrolat de zahar. „Cancer, dementa….si alte 90 de boli asociate consumului de zahar. Este incredibil!”, adauga Mihai Ghita.

Citește și Povestea femeii care a eliminat ZAHARUL din alimentația sa, acum 28 de ani. Apropo, știi ce vârstă are?

Noul sezon al emisiunii „Asta-i Romania!” isi propune sa ofere telespectatorilor cat mai multa informatie, sa expuna probleme reale cu care se confrunta acestia in viata de zi cu zi si, de asemenea, sa gaseasca solutii la situatii care afecteaza majoritatea populatiei.

Echipa „Asta-i Romania!” va sta de vorba cu oameni calificati sa dea raspunsuri la intrebari esentiale si, de asemenea, sa aduca in fata publicului acele persoane care fac ceva semnificativ si bun pentru cei din jur. Noul sezon revine cu o grafica total schimbata, in acord cu noua abordare jurnalistica a emisiunii, care pune acum accent pe informatie, simplitate si acuratete a mesajului.

Alimentul care trebuie să DISPARĂ din dieta noastră, diseara, la KanalD
bioportal.ro%20

Share.