George R.R. Martin: “The Winds Of Winter”, abia în 2018.Totuși, o surpriză plăcută – O NOUĂ SERIE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pentru a dezminții zvonurile apărute pe piață George R.R. Martin a dezvălui care este agenda următoarelor sale apariții editoriale. Noul volum din seria “Song of Ice and Fire” nu va apărea pe piață, în ciuda zvonurilor, mai devreme de 2018.

Acest lucru înseamnă că între precedentul volum, “A Dance with Dragons”, scris în 2011 și noul volum al seriei va exista o pauză de șapte ani.

George R.R. Martin: “The Winds Of Winter”

Volumul se va numi “The Winds Of Winter“. “Am citit niște articole cu adevărat ciudate care au apărut pe internet în ultima vreme, scrise de ‘jurnaliști’ care inventează știri”, a scris George R.R. Martin pe blogul său de pe platforma Livejournal. “Nu știu care poveste este mai absurdă, aceea care spune că volumul este terminat și eu îl țin blocat din nu știu ce motiv infam sau aceea care spune că nu am scris nicio pagină din această carte. Ambele ‘articole’ sunt la fel de false și la fel de idioate. Încă scriu la această carte, încă sunt la câteva luni distanță de a o finaliza. Încă am zile bune și zile proaste și asta este tot ce vreau să vă spun”, a adăugat scriitorul american, informează Variety.Totuși, pentru fanii care nu mai au răbdare, există și o veste bună. În paralel, George R.R. Martin lucrează și la o carte în două volume despre istoria regatului Westeros în timpul dinastiei Tygaryen, intitulată “Fire and Blood”. El a afirmat că noua sa carte este deja “scrisă în mare parte”.

“Dacă ‘Winds’ sau primul volum din ‘Fire and Blood’ va ajunge primul în librării este greu de spus în această conjunctură, dar eu cred că veți avea de la mine o carte despre Westeros în 2018… și, cine știe, poate chiar două. Un băiat poate să viseze”, a declarat romancierul american.

George R.R. Martin: “The Winds Of Winter” va fi, cu siguranta un nou hit editorial. Fanii din lumea întreagă așteaptă cu nerăbdare apariția volumului “The Winds of Winter” încă din primele luni care au trecut după publicarea precedentului roman din seria “Songs of Ice and Fire”, intitulat “A Dance with Dragons”, apărut în 2011.

Romanele din această saga SF stau la baza realizării serialului de mare succes “Game of Thrones” (“Urzeala tronurilor”), produs de HBO, iar fiecărui sezon îi corespunde în general un volum din serie. Totuși, serialul a depășit deja evenimentele prezentate în primele cinci cărți publicate și se va încheia cel mai probabil înainte ca George R.R. Martin să publice ultimul volum — al șaptelea—, care se va intitula “A Dream of Spring”.
elefant.ro%20

Share.

Reply with your Facebook account