Bunicuță, 79 de ani, surprinsă de radar cu 238kmh. „Nu puteam să adorm”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Niciodată nu ești suficient de bătrân ca să faci prostii. O dovedește întâmplarea de mai jos, 100% reală, despre cum o bătrânică de 79 de ani a fost surprinsă de aparatul radar cu 238 kmh.

Bine-bine o să ziceți, dar scaunul cu rotile nu prinde atât. Perfect adevărat, însă, vedeți, pentru că respectiva întâmplare s-a petrecut în Belgia, ea se afla la volanul unui Porsche Boxter GTS. Mașinuță care, vă spunem noi, ajunge chiar pe la 280kmh…

Bunicuță, 79 de ani, surprinsă de radar. De ce? Nu puteam să adorm…

Așadar, o bunicuță din Belgia, în vârstă de 79 de ani, a apărut în fața instanței din Namur, după ce a fost fotografiată de un radar în timp ce își conducea automobilul, un model Porsche Boxter GTS, cu viteza de 238 de kilometri pe oră, informează marți cnewsmatin.fr, preluat de Agerpres..Surprins de vârsta conducătoarei auto care a comis această infracțiune, un judecător de la Tribunalul din Namur a dorit să știe dacă ea era într-adevăr persoana care s-a aflat la volanul automobilului în noaptea de 18 spre 19 iunie 2016, pe o autostradă. Septuagenera belgiană a confirmat acuzația.

Femeia de 79 de ani a explicat că a urcat la volan pentru a-și “goli mintea”, deoarece nu reușea “să găsească somnul”. Ea a adăugat că nu și-a dat seama de viteza cu care circula pe autostradă, raportează presa belgiană.

Trebuie menționat și motorul pe care automobilul ei îl are sub capotă: modelul Porsche Boxter GTS dezvoltă 330 de cai-putere și este capabil să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în doar 4,7 secunde.

Citește și: A aruncat câteva monede în motorul unui avion, la îmbarcare. Ce a urmat…

Fără să figureze în bazele de date ale Poliției belgiene, șoferița septuagenară a primit o pedeapsă considerată de presa națională mai degrabă indulgentă, în raport cu gravitatea infracțiunii: o amendă de 4.000 de euro și suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni.

Nota. Fotografia e cu titlu informativ, nu a fost data publicitatii poza bunicutei, din ratiuni lesne de inteles…

Share.

Reply with your Facebook account