Wizz Air, reducere 20%. Care sunt condițiile promoției

0

Compania low cost Wizz Air a lansat astăzi o nouă promoție la biletele de avion, cu o reducere de 20%. Ce trebuie știut?

În primul rând faptul că promoția de 20% se adresează membrilor Wizz Discount Club (WDC), program ce conține numeroase facilități.

Apoi că durata promoției este de 24 de ore (azi, 27 iulie).

Și nu în ultimul rând faptul că obiceiul companiei Wizz Air este de a continua promoția WDC a doua zi, cu o altă promoție care va prinde și non-membrii WDC.

Când se poate zbura? Oricând, dar, atenție, avem de-a face cu două variante de costuri.Conform condițiilor Wizz Air, dacă rezervările sunt valabile pentru zborurile de dinainte de 29 octombrie 2017: Reducerea de 20% se aplică la tarifelor WIZZ Discount Club, inclusiv taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare.

Citește și O nouă politică Wizz Air. Bagaj MARE, GRATUIT, în costul biletului

Pentru zborurile de după 29 octombrie 2017 : Reducerea de 20% se aplică la tarifelor WIZZ Discount Club, inclusiv taxele și costurile obligatorii dar exclude taxa de administrare.

Reducerea este valabilă numai dacă membrul WDC este pasager. Această promoție este valabilă pe 27 iulie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est.

Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.
lamonza.ro/

Share.