SĂPTAMÂNA MĂLĂELE la Teatrul Național. Maestrul împlinește la 1 august 65 de ani!

0

Regal actoricesc pe scena Teatrului Național. Horațiu Mălăele împlinește mâine, 1 august, 65 de ani și a decis să îi serbeze pe scenă, printr-o serie de șapte spectacole consecutive. Nu lipsesc din selecție cele mai de succes spectacole ale actorului.

Începând cu data de 31 iulie şi până pe 6 august, Teatrul Naţional din Bucureşti invită spectatorii la un maraton teatral, sub numele Săptămâna Mălăele.

În preajma zilei sale de naştere, 1 august, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele anunţă şapte apariţii consecutive, în spectacole pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

SĂPTAMÂNA MĂLĂELE la Teatrul Național. Care sunt spectacolele?

„Revizorul”, 31 iulie

„Revizorul” este o comedie spumoasă de situaţie, generată de apariţia într-un oraş de provincie a unui călător venit din “capitală”, care este luat drept un revizor aşteptat în inspecţie.

Din distribuţia spectacolului fac parte Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Gheorghe Dănilă, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi,Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragoş Huluba, Bogdan Ghiţulescu, Ana Maria Lazăr.

„Dineu cu proşti”, 1 şi 2 august

„Dineu cu proşti” este un festin comic de mare calibru, în care prostia inocentă şi umorul burlesc sunt ingredientele cheie.

Din distribuţia fac parte Horaţiu Mălăele,Ion Caramitru, Medeea Marinescu/Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică /Teodora Mareş, Dorin Andone/Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.

Citește și  Decalogul lui Horațiu Mălăele. “Nu refuza ajutorul imbecililor. Pentru a rămâne sus îţi trebuie unanimitate”

„Câte’n lună şi în stele”, 3 august

Un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, completat de participarea extraordinară a violoncelistului Adrian Naidin.

În spectacol joacă Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru.

„Cafeneaua”, 4 august

„Cafeneaua” este un regal actoricesc în trei tablouri în care se împletesc râsul, lacrimile şi ironia existenţei umane. Pe scenă urcă Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

„Valea cu parfum de flori şi zumzet de albine”, 5 august

„Valea cu parfum de flori şi zumzet de albine” este o comedie savuroasă despre rolul femeii şi al bărbatului, o ocazie rară de a îi vedea pe scenă împreună pe Horaţiu Mălăele şi pe fiul său Bogdan. Regia spectacolului este semnată de Horaţiu Mălăele.

„Podu’”, 6 august

„Podu’” este un spectacol emblematic în care un intelectual neînţeles, un îndrăgostit, şi o artistă trec prin situaţii de un absurd şi un umor copleşitor, stând la coadă în faţa morţii. Din distribuţia spectacolului fac parte Horaţiu Mălăele, Meda Victor, George Ivaşcu. Regia este asigurată de Horaţiu Mălăele.

Toate spectacolele din SĂPTAMÂNA MĂLĂELE la Teatrul Național au loc la Sala Mare a Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale, începând cu ora 20.00.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

Share.