Sofia Vergara, nud la 45 de ani. „Dacă te obsedează ideea de a arăta mai tânără, înnebunești”

0

Actriţa și fotomodelul columbian Sofia Vergara a pozat nud la vârsta de 45 de ani pentru coperta revistei Women’s Health.

Numărul din septembrie al revistei Women’s Health, în mod tradițonal, explorată nuditatea nu doar ”fizic, dar şi mental, emoţional, metaforic”.

”Am 45 de ani. Chiar dacă vrei, în acest moment al vieţii tale, nu poţi fi perfectă. Ne schimbăm. Am observat asta la mine. Vreau să arăt minunat pentru vârsta mea. Dacă te obsedează ideea de a arăta mai tânără, înnebunești”, a spus actriţa în interviul acordat pentru Women’s Health.

Sofia Vergara, nud la 45 de ani

În ciuda faptului că arată foarte fit, actrița nu face parte din categoria celor care trăiesc pentru a merge la școală. Sofia Vergara a mai spus că pentru ea exerciţiile fizice, pe care le face de trei sau de patru ori pe săptămână, nu reprezintă un moment fericit.”Sunt o tortură pentru mine. Însă soțul meu a amenajat o sală de sport minunată în casă, aşa că nu îmi pot găsi scuze”, a mai spus actriţa.

Născută pe 10 iulie 1972 în oraşul Barranquilla din Columbia, Sofía Margarita Vergara, cunoscută cu numele Sofia Vergara, este un fotomodel şi o actriţă columbiano-americană. Cunoscută pentru apariţia în serialul de comedie ”O familie modernă/ Modern Family”, artista a ocupat în 2016 pentru al cincilea an consecutiv primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bine plătite actriţe din industria de televiziune, cu venituri de 43 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, informeaza News.ro.

Sofia Vergara, nud la 45 de ani. Fotografii Women’s Health. Pentru a le deschide mari, dati dublu click pe poze, apoi inca o data click.

 

Share.