Hotel de lux pentru PISICI. Băăă ejti nebun? Camere WIFI, AC, dușuri și supraveghere video (GALERIE FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pisicile sunt cele mai răsfățate animale, iar niște iubitori de pisici din Kuala Lumpur s-au gandit să ducă acest lucru la maxim. Au deschis un hotel de cinci stele. Un hotel de lux pentru pisici. Unde felinele au parte de niște tratamente și facilități … dar mai bine să vedem despre ce e vorba.

Primul hotel de 5 stele din lume rezervat numai pisicilor se numește “Catzonia” se află în capitala malaeziană, Kuala Lumpur, informează The Thelegraph.

Hotelierul le oferă felinelor domestice sejururi care fac faţă oricăror exigenţe din partea clienţilor. Condus de un personal foarte bine pregătit, hotelul de 35 de apartamente pentru pisici este locul ideal pentru răsfăţul maxim al micilor feline ale căror stăpâni vizitează capitala malaeziană.Hotel de lux pentru PISICI. Very Very Important Cat…

Pisicile au la dispoziţie locuri de cazare de diferite categorii, începând de la garsoniere şi încheind cu  apartamente cu 5 camere din categoria “VVIC – Very Very Important Cat”, în care pot fi adăpostite până la zece pisici. Aceasta este oferta de superlux care include 3 paturi “regale”, un teren de joacă şi toalete separate.

Celelalte camere în care pot locui între 3 şi 7 pisici dispun fie de un “Queen”, fie de un “Double” sau de un “single”.

În preţul rezervării se incude şi servicuiul de curăţenie, masa felinelor, acesta făcându-se de trei ori pe zi. De asemenea, unele dintre camere dispun de duşuri, aer condiţionat şi de Wi-Fi, iar la VVIC şi VIC, camerele sunt dotate şi cu CCTV prin care stăpânii animăluţelor îşi pot monitoriza patrupedul neîntrerupt. Informeaza Realitatea.tv.

Pisicile beneficiază, la cererea stăpânilor lor, de masaj special, precum şi de un şampon special pentru curăţarea pielii şi îndepărtarea părului căzut din blana lor.Toate aceste facilităţi sunt disponibile la preţuri aproximativ 6-7 euro pe zi.

“Credem că și pisicile au nevoie de vacanță. Una în care să fie tratate de noi regește. Asta înseamnă că mediul trebuie să fie asemănător cu cel de acasă, ele trebuie răsfățate și ținute în brațe și, ceea ce este cel mai important, nu trebuie să se simtă singure”, gasim in descrierea hotelului.

Share.

Reply with your Facebook account