Cel mai puternic laptop din lume. Eye tracking și ecran curbat…

0

Cel mai puternic laptop din lume, la aceasta dată, vinde de la ACER. Este, evident, o sculă de gamming – pe numele ei Predator 21x.  Poți juca pe el tot ce vrei și configurația este făcută să “te țină” ani buni ]n top.  Vestea proastă – prețul. Nu vrei să știi cât costă…

Acer Predator 21x a fost lansat în aprilie, iar prețul a fost undeva pe la 9.000 de dolari. Între timp, evident, a venit și la noi, pe la 10.000 de euro. Poate fi găsit în acest moment, în stoc furnizor, la evoMag și PC Garage. Prețul – 44.999 lei.

 Cel mai puternic laptop din lume. Tehnice…

Ce știe să facă și despre ce este vorba. Predator 21x de la acer este evident un laptop premium de gamming. Este cel mai puternic laptop din lume, după configurație și totodată primul laptop cu ecran curbat. De asemenea, este și primul laptop din lume cu tehnologie eye tracking. Treaba asta te ajută mult în jocuri, pentru că într-un shooter, de exemplu, poți să identifici inamicii, să îi țintești sau să te adăpostești numai printr-o privire. Ce-i drept, treaba asta este limitată la un panel de 45 de jocuri. Printre ele – elite Dangerous, Watch Dogs sau Deus Ex – Mankind Divided.Evident că procesorul nu poate fi altceva decât un Intel Core i7 de ultimă generație, a șaptea (7820HK – 8Mb cache, Kaby lake). Acesta are o arhitectură quad-core și rulează la 2,9GHz, cu posibilitatea de overclock la 3,9GHz. Memorie RAM 64GB, HDD de 1TB și SSD de 1TB, să tot stochezi.

Ecranul curbat are o superezoluție de 2560×1080 cu rată de refresh de 120Hz și este un IPS de 21 de inch cu 5 ventilatoare de răcire. Placa video este formată de fapt din două plăci video Nvidia GeForce GTX 1080.

Cel mai puternic laptop din lume are o tastatura mecanică și care este echipată cu opțiune de programare individuală a culorii de iluminare.

Pentru că este șmecher și pentru că a fost construit – spun unii – numai pentru a arăta că poate fi construit și nu neapărat folosit în gamming, Predator 21x vine și cu o valiză rigidă pe post de geantă – genul de valiză care protejează interiorul chit că sari cu picioarele pe ea sau îl bagi la bagajele de cală, într-un avion.

Dacă ai tupeul să faci așa ceva cu un laptop de 10.000 de euro.

Share.