Donald Trump va demisiona, poate chiar până la sfârșitul anului. Cine spune asta?

0

Nu, nu o zicem noi, o spune Tony Schwartz, unul dintre autorii unei biografii Donald Trump, și care se presupune că îl cunoaște foarte bine pe acesta. “Donald Trump va demisiona”, spune el iar acest lucru este posibil chiar până la sfârșitul anului…

Tony Schwartz, coautor al unui volum de memorii publicat de Donald Trump în 1987, “The Art of the Deal”, consideră că Donald Trump va demisiona din funcția de președinte al Statelor Unite înainte de încheierea mandatului său în 2021 sau chiar înainte de sfârșitul acestui an, informează Agerpres.Scriitorul și jurnalistul a publicat pe Twitter un mesaj în care a spus că “Trump va demisiona” înainte ca anchetatorii care cercetează cazul unei posibile implicări a Rusiei în alegerile prezidențiale americane “să nu îi mai lase nicio alternativă”.

“Încercuirea lui înaintează cu o viteză incredibilă”, a continuat Tony Schwartz, al cărui volum din 1987 l-a ajutat pe actualul președinte american să își construiască reputația unui om de afaceri foarte abil. “Trump va demisiona și își va declara victoria, înainte ca Mueller și Congresul să nu îi lase nicio alternativă”.

Într-un al doilea mesaj publicat pe Twitter, Tony Schwartz a spus că “președinția Trump este de facto terminată” și se declară încrezător că va fi “uimit dacă el (Trump, n.r.) ar supraviețui acestui scandal până la sfârșitul anului”. “Cel mai probabil, va demisiona la toamnă sau chiar mai devreme”, a adăugat jurnalistul american.

Donald Trump va demisiona, oare, este acum intrebarea ce sta pe buzele multora…

Despre ce e vorba?  Jurnalistul se referă la o anchetă federală, condusă de procurorul special Robert Mueller, și la anchetele demarate de două comisii parlamentare din Congresul Statelor Unite ce vizează ingerința Rusiei în procesul electoral american din 2016. In aceasta anchetă se cercetează chiar și anumite bănuieli ale unei posibile obstrucționări a justiției de către președintele american.

Cine este Tony Schwartz? Este autorul volumului biographic “The Art of the Deal”. De fapt coautor, pt ca volumul a fost scris în colaborare cu magnatul pe atunci Donald Trump.

În timpul redactării volumului “The Art of the Deal”, care s-a bucurat de un succes răsunător imediat după publicare, Tony Schwartz a petrecut 18 luni în compania magnatului din industria imobiliară.
RCA-Ieftin

Această carte a rămas 48 de săptămâni pe lista bestsellerurilor întocmită de cotidianul The New York Times și s-a vândut în peste 1 milion de exemplare.

Tony Schwartz este acum un oponent fervent al președintelui. El și-a exprimat aversiunea față de miliardar, în 2016, în timpul campaniei electorale, declarând că prin intermediul cărții sale nu a făcut altceva decât “să rujeze un porc”. El a mai spus că îi pare rău că prin acel volum a atras atenția asupra lui Trump, pe care l-a făcut “să devină mult mai interesant decât era în realitate”.

Share.