Mihai Mărgineanu despre atentate: “Vreau sa aud ca tinerii se revolta pe bune”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Recentele atentate din Spania au provocat revoltă și pe rețelele de socializare. Mihai Mărgineanu, cântărețul, crede că paharul s-a umplut și este vremea să trecem la fapte, pentru că mai târziu poate să fie prea târziu. Mihai Mărgineanu despre atentate…
Actorul și cântărețul a publicat un text pe Facebook, pe contul său. “Vreau sa aud ca tinerii se revolta pe bune”, scrie el acolo.
Atentatele, de fapt în număr de două, s-au soldat potrivit celui mai recent bilanț cu 14 morți și 130 de răniți, de 35 de naționalități.
În primul atac, o camionetă a intrat în mulțime joi seara pe bulevardul Las Ramblas din Barcelona, omorând 13 oameni, iar peste câteva ore, la Cambrils, oraș turistic la circa 120 km de Barcelona, o persoană a fost ucisă și alte câteva rănite de o altă mașină care a intrat în trecători.
Cei cinci indivizi din mașină au fost ulterior împușcați mortal de poliție. Primul atac a fost revendicat de Statul Islamic.
Mihai Mărgineanu despre atentate. Iată și textul publicat de el…

Toate declaratiile de solidaritate a tuturor sefilor de state sau guverne ma lasa rece ca o piatra de mormant.
Vreau sa vad reactii dure .

Nu vreau sa aud de discursuri interminabile despre falsa tolaranta. Nu vreau sa aud de noua miscare in Danemarca sub numele : ” imbratisaza un terorist ” ( exista asa ceva daca va vine sa credeti !) .

Vreau sa aud ca tinerii se revolta pe bune si nu in secret, pe strazi si nu pe internet .

Baietii tineri spanioli, francezi, englezi sau nemti, sa -si scoata de pe ei blugii slim la moda si tricourile mulate pe sani si sa ia masuri in tara lor. Ca sa nu le vina ciclul menstrual promis de ei care -i imbraca si-i stileaza.

Lipsa de reactie in urma palmelor trase pe fata zambitoare si primitoare, atrage dupa ea si alte palme si alte lacrimi.

Lipsa de reactie este feminin. Luatul de masuri este masculin . Iar razboiul se poarta intre barbati, oricat de blamant ar fi.

Scuzati-ma , dar sunt trist !

Share.

Reply with your Facebook account