Mayweather vs McGregor este la ProTV! Va bate americanul recordul all time al lui Rocky Marciano?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Duminică, 27 august, la 07:00, PRO TV difuzează în exclusivitate și în direct meciul de box al anului, dintre Mayweather și McGregor! Mayweather vs McGregor este la ProTV, iar spectacolul este garantat!

Conor McGregor (29 ani) este primul și singurul luptător din istorie care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp, în cea mai tare promoţie de arte marţiale mixte din lume, Ultimate Fighting Championship.

Mult mai în vârstă decât competitorul său, Floyd Mayweather (40 ani) este campion în cinci divizii diferite, unde a câștigat opt titluri mondiale, fiind considerat de multe publicaţii de specialitate ca fiind cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani.Cei doi sunt cei mai cunoscuți luptători ai momentului, meciul dintre ei urmând să genereze venituri de peste 1 miliard de dolari, bursele celor doi însumând aproape jumătate de miliard.

Floyd Mayweather nu a fost învins în 49 de meciuri în care a luptat cu peste 20 de campioni mondiali, iar Conor McGregor este dublu campion din Ultimate Fighting Championship.

Dacă va câştiga meciul de duminică dimineaţa, Floyd Mayweather va depăşi recordul deţinut de celebrul Rocky Marciano, de 49 de victorii din tot atâtea meciuri. Cei doi sunt în acest moment la egalitate, având palmarese identice, 49-0.

Mayweather vs McGregor este la ProTV. Meciul dintre cei doi începe pe 27 august, la 07:00, la PRO TV, iar întreaga gală va fi transmisă de la ora 4 dimineața.

sportaddict.ro%20

Share.

Reply with your Facebook account