DESPACITO doboară noi recorduri. 15 săptămâni în Billboard, peste Elton John sau Whitney Houston

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Este piesa verii iar DESPACITO doboară noi recorduri în topul american Billboard. Piesa cântărețului Luis Fonsi cu participarea lui Daddy Yankee și a lui Justin Bieber, s-a menținut pe primul loc pe lista Hot 100 Billboard a 15-a săptămână consecutivă

Astfel, Despacito  a depășit recordul duetului spaniol Los Del Río din 1996, cu Macarena, dar și alte piese care au realizat recorduri în același top – ‘I will Always Love You’, balada regretatei Whitney Houston din 1992; ‘I’ll Make Love to You’ ( Boys II Men, din 1994) și ‘Candle in the Wind’ (Elton John, din 1997).Despacito  mai are o săptămână pentru a egala poziția obținută de ‘One Sweet Day’, interpretată de Mariah Carey împreună cu trupa Boyz II Men, care la sfârșitul anului 1995 și începutul lui 1996 a dominat topul timp de 16 săptămâni consecutive.

Citește si

DESPACITO în arabă. Nu poți spune că nu e haios… (VIDEO)

DESPACITO, cântată de o româncă. Cântăreața a transformat ritmul latino într-o baladă. Rezultatul, WOW

Dacă va reuși această performanță, ‘Despacito’ va egala acest record istoric de a se menține pe primul loc 16 săptămâni la rând pe principala listă a “Bibliei muzicii”, informeaza Agerpres.

Recorduri a stabilit Despacito si pe Youtube. Videoclipul piesei a atins 2,5 miliarde de vizualizări pe Youtube, fiind considerat cel mai rapid al doilea succes din istoria platformei. Până la acest moment, clipul a depășit 3,350 miliarde de reproduceri, fiind cel mai vizualizat pe acest site.

 

Share.

Reply with your Facebook account