Smokie, concert la București, în decembrie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smokie nu este doar o formatie, o trupa cu vechime in industria muzicala. Smokie este istorie, este legenda. Iar in preajma lui Moș Nicolae vor veni în România…

Desi ar putea fi considerati “vechi” ei raman mereu actuali intrucat fiecare generatie cunoaste cel putin 3 piese din repertoriul lor. Iar acest lucru le confera eternitatea.

Pe 5 Decembrie, Smokie vin in Romania!!! Vom avea bucuria sa-i auzim live, sa fredonam alaturi de ei piese atat de indragite, sa strigam cu toata puterea “Who The F**k is Alice”.

Pe 5 Decembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti va rasuna de legenda, de istorie, de iubire, de muzica adevarata!In deschidere vor fi prietenii de la Compact cu Paul Ciuci, cu o istorie la fel de interesanta, cu hit-uri pe care le cunoaste oricine, indiferent de generatie.

Ne vom bucura de o seara speciala, de un concert memorabil, de doua trupe magnifice, care cu siguranta vor reusi sa ne mangaie sufletele.

Smokie vor fi prezenti in formula cu Mike Craft  solist vocal.

Biletele s-au pus in deja in vanzare doar in reteaua Bilete.ro. Pretul lor variază de la 75 de lei, la 275 lei (VIP). Smokie, concert la București. Un eveniment de sfarsit de an care poate fi luat in considerare.

Share.

Reply with your Facebook account