GARCEA, consilierul lui Firea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mugur Mihăescu, actorul de comedie popular datorită rolului Garcea,  component al grupului Vacanța Mare, este începând de astăzi consilierul personal al primarului Bucureștiului, Gabi Firea.

Propietar al unui local în Centrul Vechi, Migur Mihăescu este și vicepreședinte al Asociației Comercianților din Centrul Istoric (ACCIB), ipostază care a dus la propunerea sa în acestă funcție.GARCEA, consilierul lui Firea

Potrivit unui comunicat al PMB, Mugur Mihăescu a fost desemnat în această funcție în urma consultării cu membrii Asociației Comercianților din Centrul Istoric al Bucureștiului.

GARCEA, consilierul lui Firea, sau Mugur Mihaiescu, cum vrem sa-i spunem,  va avea ca principală responsabilitate relația dintre municipalitate, prin toate instituțiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureștiului, pe toate planurile – urbanistic, comercial, cultural, curățenie, ordine publică etc.

Citește si  Lecția de istorie, de Radu Pietreanu „Azi ne-nvață imbecilii intereselor perfide/ Cum să ne uităm eroii și să venerăm partide” (VIDEO)

“Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic și comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care își desfășoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, așa că le-am solicitat să-și desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvare”, declară Gabriela Firea in comunicatul Primăriei.

 

Share.

Reply with your Facebook account