INHUMANS, serialul care poate fi văzut la cinema, în format IMAX

0

Iți era dor de niscaiva eroi Marvel? Nu, nu este vorba despre un nou film din seria Avengers. Mașinăria Marvel s-a pus în mișcare și toamna aceasta ne vom întâlni cu alți eroi. Premiera este dublă – pentru prima dată un serial (pe care îl vom vedea în curând pe tv) își are premiera în cinematografe. Superbonus – în format IMAX.

INHUMANS, serialul care poate fi văzut la cinema, în format IMAX va fi in cateva zile in salile de cinema.

Cele mai noi personaje din Universul Marvel ajung pe cele mai mari ecrane de cinema din ţară, primele două episoade din mult-aşteptatul serial TV „Inhumans” putând fi urmărite în exclusivitate în format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 şi 3 septembrie.

Noua saga uluitoare a fost adusă la viaţă fiind filmată în întregime cu camerele IMAX, şi în acelaşi timp editată şi personalizată pentru a profita din plin de formatul IMAX, de imaginile clare precum cristalul, de sistemul audio intens şi de structura personalizată a sălii de cinema.INHUMANS, serialul care poate fi văzut la cinema

Cine sunt Inhumans sau Inumanii? O echipă de supereroi ale căror puteri oferă noi posibilități în ceea ce privește efectele speciale.

Conduși acum de Black Bolt, Inhumans au fost creați de rasa Kree în încercarea lor de a-i transforma în soldați de temut în milenara luptă împotriva imperiului Skrull.

După ce Familia Regală a Inumanilor este afectată de o lovitură de stat militară, ei abia reuşesc să fugă în Hawaii, unde surprinzătoarele lor interacţiuni cu lumea luxuriantă şi umanitatea din jurul lor se dovedesc a fi salvatoare nu numai pentru ei, ci şi chiar pentru planeta Pământ.
orange.ro

Povestea noilor personaje a fost introdusă în Universul Marvel de Stan Lee şi Jack Kirby în 1965. Din acel moment, personajele au evoluat şi au devenit unele dintre cele mai populare şi emblematice figuri din Universul Marvel.

Citește și Noul Spot pentru Blade Runner. Filmul SF al anului vine pe 6 octombrie

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Marvel şi ABC Studios pentru acest proiect inovator şi să-i introducem pe fanii din întreaga lume în Universul Marvel Inhumans în cel mai imersiv mod posibil: în IMAX”, a declarat Greg Foster, CEO IMAX Entertainment şi Senior Executive Vice President, IMAX Corp. „Utilizarea camerelor IMAX şi abordarea cinematografică a unui serial TV este un eveniment exclusiv IMAX, pe care fanii nu vor vrea să-l rateze”.

Din distribuție fac parte Sonya Balmores, Isabelle Cornish, Eme Ikwuakor, Ken Leung, Mike Moh. Premiera serialului Inhumans la tv este programată la sfârșitul lunii septembrie la ABC.

Share.