IRIS a murit. Trăiască IRIS? Le revedere, prieteeeeni!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pentru mulți, IRIS înseamnă Cristi Minculescu. În acte, IRIS înseamnă Nelu Dumitrescu, bateristul, pentru că el este membru fondator și el a înregistrat la OSIM numele trupei.

Ieri a avut loc ultimul concert al trupei IRIS sub forma cunoscută. De astăzi, IRIS nu mai există. Bineânțeles că Neluțu Dumitrescu, membru fondator și cel care a înregistrat la OSIM numele trupei ne poate contrazice. Iris este el și cu încă niscaiva băieți tineri. Așa că putem spune și așa IRIS a murit. Trăiască IRIS!

”Începind cu data de 27 august 2017 a încetat colaborarea cu formaţia Iris a domnilor Borobeică Doruleţ, Cristian Minculescu şi Valter Popa. Trupa Iris merge mai departe, îşi urmează calea pe care şi-a ales-o în 1975”, a scris, ieri, pe Facebook Nelu DumitrescuEl a anunţat şi actuala componenţă a formaţiei: Nelu Dumitrescu – tobe, membru fondator 1975, Nuţu Olteanu – chitară solo, membru fondator 1975, Relu Marin – clape, Costi Sandu – voce, Alin Moise – chitară solo, George Costinescu – bas, şi Cristi Dumitrescu – tobe.

Pentru multi, insa IRIS a murit…

Scandalul a debutat la începutul lunii iulie, când Cristi Minculescu a anunțat că părăsește formația, împreună cu Valter Popa și Doru Borobeică. Tot atunci, Nelu Dumitrescu a afirmat că va continua cu brandul actual avându-l ca vocal pe Costi Sandu (ex Direcția 5, Krypton, Metrock), poreclit “Damigeană”.

IRIS a murit. A DOUA OARĂ

Nu este prima “evadare” pe care Cristi Minculescu a avut-o din Iris, dar este, probabil, ultima.Minculescu a părăsit trupa și acum 5 ani, în septembrie 2012. Neînțelegerile cu același Nelu Dumitrescu au determinat plecarea, iar Iris a încercat, fără succes, să cânte cu doi alți soliști vocali.

”Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul IRIS. Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu”. Suna un comunicat al trupei.

Citește și Iris se sparge din nou. Cristi Minculescu ia cu el doi membri, Neluțu rămâne să cânte cu “Damigeană”

“Nu-l mai primim, dacă vrea să se întoarcă”, spunea Nelu Dumitrescu, imediat după plecarea sa, intr-un interviu.

Varianta Toni Șeicărescu nu a ținut decât câteva luni, pentru că Toni a fost înlocuit cu Rafael. Tot fără succes.

Acum ruptura este definitivă, iar Cristi Minculescu va continua, probabil, artistic, sub propriul său nume.

evomag.ro%20

Share.

Reply with your Facebook account