Casa de vacanță a lui Putin: SPA subteran, placat cu aur și radar pentru detectarea intrușilor

0

Că Putin își permite orice, știm de mult. Noile imagini dezvăluite de Daily Mail arată însă nivelul la care a ajuns “țarul” Putin. Să tragem cu ochiul și să vedem cum arată casa de vacanță a lui Putin și cum se relaxează el.

Potrivit presei de la Moscova, Vladimir Putin are o nouă casă de vacanță, la doar câțiva kilometri de granița Rusiei cu Finlanda

Complexul – Villa Sellgren – este construit pe o insulă din Golful Vyborg, la aproximativ 12 mile de granița rusă cu Finlanda și are un conac restaurat pentru a satisface și cele mai pretențioase persoane în materie de lux, scrie Daily Mail.

În mod oficial complexul aparține prietenilor apropiați ai președintelui Kremlinului, dar localnicii știu că în spatele acestui portofoliu de imobile uimitor este Putin.Casa de vacanță a lui Putin

Imaginile arată o proprietate de 16.150 de metri patrați, cu o piscină interioară grandioasă, o saună cu aburi, o sală de biliard etc

În plus, Insula Lodochny și marea din jurul acesteia sunt înțesate de ofițerii ruși din serviciu federal de protecție, împiedicând apropierea localnicilor.

Vila Sellgren a fost construită inițial înainte de Revoluția Rusă în 1913 de către celebrul arhitect finlandez Uno Ullberg și este binecunoscută pentru scenele dintr-un film sovietic din 1987.

Căzută în paragină, din 2010 a început renovarea ei, iar modificările făcute au fost toate “cu dedicație”. Localnicii au primit înștiinări cum că accesul pe insulă este interzis, iar ulterior s-a observat și instalarea unui helioport. Un gard lung de 5-6 km înconjoară acum insula.Potrivit  unei publicații rusești complexul are chiar și un radar submarin, un fel de sonar, pentru detectarea scafandrilor inamici.

Putin ajunge să se relaxeze la această proprietate o dată pe an, deși, oficial, nici un anunț nu a fost făcut în acest sens.

Casa de vacanță a lui Putin

Până în 2014, complexul Sellgren a aparținut în mod oficial șefului grupului Baltic Media Oleg Rudnov, descris ca un “prieten vechi Putin”. El deșinea, de asemenea, o altă casă de vacanță care se presupunea a fi a lui Vladimir Putin, cea din St Petersburg – Palatul Lindstrem.

Rudnov a murit în 2015, iar fiul său, Serghei, a moștenit imperiul său, inclusiv societatea Sever, care deține în mod oficial proprietățile insulei.

Printre presupusele (dar niciodată doveditele) case de vacanță ale lui Putin se mai află un palat pe malul Mării Negre, Gelendzhik și un altul, un fel de buncăr subteran în Munții Altai, care aparține oficial Gazprom.

Share.