Visuri la cheie, un nou sezon. Când începe și ce aduce nou

0

Una dintre cele mai așteptate emisiuni din grila de toamnă a ProTv este pe cale să revină. Mai este foarte puțin. Visuri la cheie, un nou sezon, va debuta în câteva zile la Pro.

Românii vor avea parte de emoție, povești impresionante și transformări uluitoare – toate acestea din  13 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, în sezonul patru Visuri la cheie!

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi străbat țara în lung și-n lat pentru a ajuta familii cu care viața a fost dură, dar care nu au încetat niciun moment să spere și să lupte pentru un trai mai bun și pentru a rămâne unite, iar în această toamnă le vor prezenta telespectatorilor.Visuri la cheie, un nou sezon. Al patrulea

” Visuri la cheie, un nou sezon începe pe 13 septembrie și va avea 13 ediții pline de emoție. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât și pentru familiile care merită șansa la o viață mai bună. Emisiunea revine în toamnă cu renovări spectaculoase, case construite de la zero și cu poveștile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenței și curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, Visuri la cheie nu poate ajuta o țară întreagă, dar poate deveni un model de urmat și cred cu tărie că dacă toți am fi mai atenți în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru și să ajutăm.”, a spus Dragoș Bucur.
orange.ro

În această toamnă, Dragoș Bucur și echipa sa de profesioniști le vor prezenta românilor 13 familii frumoase cărora le vor oferi locuințe complet renovate și utilate, dar și șansa la o viață mai bună.

 Visuri la cheie, un nou sezon incepe la ProTV din 13 septembrie.
Share.