Hitman’s Bodyguard. O comedie cu mulți matărfukeri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Puțină comedie, puțină acțiune, niște actori cunoscuți, situații de stă mâța-n coadă și gata, rețeta e gata. Cam asta este  „Hitman’s Bodyguard: care pe care”, film pentru care vii cu plăcere în sala de cinema, chiar de azi, 1 septembrie.

Dacă afișul v-a făcut cu ochiul și parcă-parcă l-ați mai văzut undeva, vă Spunem noi. Este o parodie după celebrul film din 1992 (fuck, au trecut deja 25 de ani) cu Kevin Costner și Whitnei Houston, o simpatică poveste de dragoste cu două nominalizări Oscar, în plus muzicală.

Pentru comparație, aveți mai jos afișele. Oricum dacă afișul este o parodie, intriga noului film nu este defel o poveste de dragoste. Ba, am spune este una de…ură.

Hitman’s Bodyguard. O comedie cu actori de cinci stele

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie în comedia care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”.

Distribuţia filmului este una excepţională şi graţie actorilor Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului, care alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, de o poveste care abundă în scene de acţiune şi cele mai amuzante schimburi de replici, formează atuurile care promit să poziţioneze ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” în liga experienţelor cinematografice de neratat.Despre cum au colaborat cei doi actori principali în timpul filmărilor, Ryan Reynolds a declarat: ,,Eu şi Sam am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat, iar asta a contribuit foarte mult la sudarea relaţiei dintre cele două personaje. Sam este atât de bun pe partea de improvizaţie, se descurcă în orice situaţie şi pot pune spune că avem în comun partea aceasta, aşa că pentru noi a fost totul foarte distractiv. Am avut o chimie aparte.”, a concluzionat Reynolds.

Apăi cred și eu că a fost distractive atâte vreme cât la trei-patru replici apare câte un “motherfucker”.

Hitman’s Bodyguard. O comedie cu multă acțiune Despre ce este vorba?

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson).

Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze.

Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sangeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman).

Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul letalei soţii a lui Jackson cu un rol delicios și sexy precum accentul ei din Coatzacoalcos, Mexic. Motherfucker

orange.ro

 

Share.

Reply with your Facebook account