Și hackerilor le place Enescu. Site-ul Festivalului, dat jos de pirații cibernetici

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Site-ul Festivalului Enescu întâmpină dificultăți și este jos de cel puțin 24 de ore, asta în condițiile în care primul spectacol, cel de deschidere are loc mâine.

Site-ul Enescu, dat jos de hackeri

Motivul îl constiutuie un atac cibernetic, scrie news.ro. Pe adresa site-ului festivalului, festivalenescu.ro este postat următorul mesaj – “Site-ul nostru nu poate fi accesat pentru moment, din cauza unor probleme de server. Ne străduim să rezolvăm situația cât mai rapid. Ne cerem scuze pentru inconvenient”

Festivalul ”George Enescu” va începe sâmbătă, la Sala Palatului. Atunci va fi prezentată opera ”Oedip”, în interpretarea London Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Vladimir Jurowski, cel care este si director artistic al festivalului. Spectacolul de deschidere este, ca in fiecare an, sold-out.Peste 80 de evenimente şi mai mult de 3.000 de artişti cuprinde in acest an Festivalul Enescu.

El se va desfăşura nu numai la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din România – Iaşi, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău, Ploieşti şi Sibiu.

În Capitală vor avea loc 75 de concerte.

Daca doriți să vedeți programul festivalului, îl găsiți AICI, informeaza news.ro

orange.ro

Share.

Reply with your Facebook account