Începe VOCEA ROMÂNIEI Noul sezon debutează cu două episoade

0

Mai este foarte puțin până la debutul celui de-al șaptelea sezon Vocea României. ProTV ne-a pregătit o surpriză și în săptămâna de debut al noului zeon vom avea o porție dublă de “Voce”. Începe VOCEA ROMÂNIEI Noul sezon

Săptămâna viitoare, românii vor da sunetul mai tare de două ori pentru cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României!

Începe VOCEA ROMÂNIEI Noul sezon  Vineri, 8 septembrie, debutează sezonul șapte al show-ului, însă și duminică, 10 septembrie, tot de la 20:30, doar vocea contează, numai la PRO TV!

Telespectatorii vor putea urmări primele două ediții de audiții pe nevăzute, vor trăi primele emoții ale competiției și se vor bucura de un spectacol fascinant alături de cei patru antrenori, Tudor, Smiley, Lori și Despot, de gazda emisiunii, Pavel Bartoș, dar și de concurenți cu voci uluitoare.

Citește și

Las Fierbinți se întoarce la ProTV. Ce aduce noul sezon și când începe

Visuri la cheie, un nou sezon. Când începe și ce aduce nou

”Ei bine, septembrie pentru mine a fost tot timpul un început de drum. Dacă până nu demult a fost început de școală, acum este început de Vocea României. Abia îl aștept, mai ales că anul ăsta, în prima săptămână, la școala Vocea României mă duc și vineri, 8 septembrie, și duminică, 10 septembrie. M-am tuns, m-am pregătit, am făcut vocalize, îmi iau hainele cele mai bune și sunt gata de start! Sper ca doamna învățătoare să mă pună în prima bancă și să aprecieze ce am făcut peste vacanță.”, a spus Pavel Bartoș.

Începe VOCEA ROMÂNIEI Noul sezon

Share.