Vocea României, trei interpretări SENZAȚIONALE la debutul noului sezon(VIDEO)

0

Vocea României a începu vineri seara la ProTV, cu o ediție cât o finală. Nu o zicem doar noi, au admis-o și cei din juriu. Posibil ca aseară să fi început cel mai bun sezon de până acum. Vocea României, trei interpretări SENZAȚIONALE – sa le urmarim.

Mulți concurenți au fost buni, însă trei au atras atenția prin factorul WOW. Interpretări minunate, personalitate, timbru vocal – au avut de toate. Unul dintre ai ar putea prinde finala, sau de ce nu ar putea să și câștige.

Să începem cu sfârșitul. Că doar nu degeaba a închis seara. MANOLO RADULY BOTOND a întors toate cele patru scaune în doar cîteva secunde de la debut. La final tot juriul părea stupefiat. Chirilă s-a urcat pe scaun, iar Loredana, la început, abia a putut să lege câteva fraze. “Unde ai fos măăă, până acum?”, a exclamat Smiley. |n final, concurentul a ales echipa lui Adi Despot.Să-l ascultăm interpretând piesa Queen – “In My Defence”


Vocea Romaniei – sezonul 7: Mano Raduly Botond – In My Defence pe vocearomaniei.protv.ro

A cântat în spatele cortinei. O piesă celebră, “Bensonhurst Blues” al lui Oscar Benton. Nimeni nu se aștepta ca în spatele timbrului ușor răgușit să se afle o fetiță de 16 ani. Smiley a apăsat butonul care întoarce scaunul la numai câteva secunde de la începerea piesei, iar acest lucru i-a adus, până la urmă concurenta în echipa sa.

Să o ascultăm pe ANA MUNTEAN...


Vocea Romaniei – sezonul 7: Ana Munteanu – Bensonhurst Blues pe vocearomaniei.protv.ro

O altă voce mare i-a aparținut lui ȘTEFAN ȘTIUCĂ, care a venit cu o interpretare de excepție a piesei “Nothing Compares 2U” (Sinead O’Connor). Tudor Chirilă s-a întors după primele acorduri, iar Loredana a apăsat butonul cu piciorul. În final s-au intors toate cele patru scaune.Concurentul a optat în final pentru echipa lui Tudor Chirilă…


Vocea Romaniei – sezonul 7: Stefan Stiuca – Nothing Compares 2 U pe vocearomaniei.protv.ro

Nu mai puțin de nouă concurenți au fost selectați aseară, toți cu voci nemaipomenite. Vocea României, trei interpretări SENZAȚIONALE – cel putin, dar si ceilalti au avut interpretari valoroase

Vocea României continuă în seara de duminică, de la ora 20.30. Înregistrarea ediției de vineri poate fi văzută sâmbătă, de la ora 15.45.

 

 

 

Share.