WIZZ AIR Promoția zilei – 20% în anumite condiții

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Compania low cost Wizz Air anunță încă o promoție la biletele de avion în anumite condiții. Sunt vizați în prima fază membrii WDC. WIZZ AIR Promoția zilei – este de 20%

În primul rând promoția este valabilă pentru membrii programului Wizz Discount Club (WDC), dar conform obiceiului companiei, probabil va fi urmată a doua zi de o promoție dedicată tuturor clienților.

Ultima promoție de acest fel s-a desfăsurat la 17 august.WIZZ AIR Promoția zilei Condiții de călătorie

Pentru zborurile de dinainte de 29 octombrie 2017: Reducerea de 20% se aplică la tarifelor WIZZ Discount Club, inclusiv taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare.

Pentru zborurile de după 29 octombrie 2017 Reducerea de 20% se aplică la tarifelor WIZZ Discount Club, inclusiv taxele și costurile obligatorii dar exclude taxa de administrare.

Reducerea este valabilă numai dacă membrul WDC este pasager. Această promoție este valabilă pe 11 septembrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est.

Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. lamonza.ro/

Share.

Reply with your Facebook account