O noapte furtunoasă. Ce ar fi putut televiziunile transmite, dar au fost luate prin surprindere

0

Codul portocaliu-alb-gălbui de aseară au dat peste cap transmisiunile televiziunilor care au ratat posibilitatea de a transmite știri și filme apocaliptice în ton cu vremea. Asadar – O noapte furtunoasă. Ce ar fi putut televiziunile transmite, dar au fost luate prin surprindere…

ProTV a ratat posibilitatea de a difuza The Day After Tomorrow. Sau Armageddon (mergea și ăla, nu?)

Antena 3 a ratat inspirația unei transmisii live, de la Nana, cu Dana Grecu în prim plan, biciuită de vicisitudinile vremii, acuzându-l pe Băsescu de defrișări ilegale.

Digi24 putea transmite un reportaj din clădirile DNA-ului, despre cum lucrează bieții procurori la lumânare, atunci când rețeaua electrică pică din cauza furtunii.

National Geographic putea reprograma toată seria Dezastre în aer. Nu a făcut-o.RTV a pierdut șansa la două-trei burtiere de senzație. Totuși, dacă te gândești că burtierele lor sunt atât de adevărate încât că pot fi puse orcând, nu au pierdut mare lucru.

TVR1 a pierdut posibilitatea de a retransmite, evident la sugestia telespectatorilor, meciulo România-Anglia (2-1) din cadrul CM 1998. Nu are legătură cu furtuna? Tocmai d-aia.

TVR Cultural ar fi putut, evident, transmite “O noapte furtunoasă”.  Asta dacă postul nu ar fi fost închis acum cinci ani!

B1TV a pierdut șansa la un Best of Radu Banciu. Conducerea postului a considerat că telespectatorii ar fi putut să fie tentați să ia furtuna în piept decât să asiste la așa ceva, iar.

Și Kanal D a pierdut posibilitatea de a se afirma. Un maraton “Furtună pe Bosfor” ar fi mers uns, mai ales că serialul se încheiase la începutul anului.

Citește și Antonio Banderas este PICASSO in producția National Geographic GENIUL

MTV nu s-a gândit nici el să difuzeze “Ploaia” (Cargo), în buclă. A fost o discuție să se încerce cu “Wind of Change” de la Scorpions, însă afonii din CNA ar fi putut-o interpreta ca pe o amenințare la adresa Guvernului, așa că au renunțat și la asta!

Antena 1 ar fi putut organiza și ea o ediție “Te cunosc de undeva”, cu participanții îmbrăcați în pelerine galbene, cu glugă, manevrând umbrelele pe fondul muzical “Dancing in the Rain”.

Singura care a dat ce trebuie pentru că prin intermediar și acționariat ale “pile” direct…SUS, a fost Speranța TV, pe care nici noi nu încercam să o luăm la mișto.

orange.ro

 

 

 

Share.