Cătălin Crișan, 30 de ani de carieră. Spectacol la Sala Palatului. Ultimele bilete

0

Îndrăgitul artist Cătălin Crișan va sărbători cei 30 de ani de activitate muzicală tot pe scenă, printr-un concert special numit ”Cătălin Crișan și prietenii săi”.

Producția artistică va avea loc marți, 3 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30 și va fi pusă în scenă într-o manieră grandioasă: peste 50 de muzicieni, membri ai Orchestrei Mundi Colour vor acompania live interpretările artiștilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Sala este în acest moment aproape plină. Practic, în dimineața de luni, 25 septembrie, pe site-ul Eventim nu se mai găseau decât câteva zeci de bilete – categoria a II-a și a III-a (40 și 56 de lei). Un indiciu ca in ziua spectacolului acesta va fi sold out.Prieteni dragi, numeroși colegi de scenă din lumea muzicii și a teatrului românesc vor contura tabloul unui spectacol emoționant, de neuitat.

Citește și VIOLONISTUL DIAVOLULUI. David Garrett, concert exploziv la București (VIDEO). Circa 40% dintre bilete, vândute în câteva ore

Cătălin Crișan, 30 de ani de carieră. Spectacol la Sala Palatului

Spectatorii se vor putea bucura de povestirile, amintirile și întâmplările de neuitat ale artiștilor invitați, dar și de momente artistice magice. Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminița Anghel, Anișoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Trăistariu și, nu în ultimul rând, fiica sa – Daria Cătălina Crișan  sunt doar câteva nume celebre și voci de aur ale scenei românești, care nu vor lipsi de la celebrarea marelui artist.

Timp de 30 de ani, glasul cald și plin de sensibilitate al artistului Cătălin Crișan a fascinat publicul din România cu unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste, cu șlagăre de neuitat, precum ”Dacă pleci”, ”Vorbește marea”, ”Mama” sau ”Rabdă inimă și taci” și a câștigat, în același timp, un loc meritoriu în istoria muzicii ușoare românești.

De-a lungul carierei sale artistice, Cătălin Crișan a adunat în portofoliu un număr însemnat de premii și distincții, albume discografice de succes, a susținut nenumărate concerte și turnee pe toate meridianele, a compus peste 400 de melodii, iar pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica și versurile.
orange.ro

 

Share.